România se va duela cu selecționata din Andorra pe data de 15 octombrie. Meciul va avea loc pe Arena Națională, de la ora 21:45.

Potrivit anunțului făcut de oficialii Federației Române de Fotbal, copiii sub 14 ani vor avea intrare gratuită pe stadion la partida de pe Arena Națională, împotriva selecționatei din Andorra. Reprezentanții Federației au transmis, printr-un comunicat, faptul că la meci sunt invitate școlile, cluburile sportive, dar și orice instituție cu activitate ce implică minorii de până la 14 ani.

Decizia FRF vine în urma sancțiunilor primite din partea UEFA, după incidentele de la meciul dintre România și Kosovo.
Atunci, un grup de suporteri al echipei naționale au afișat un mesaj pe care scria „Kosovo e Serbia”. Din cauza acestui banner, kosovarii au ieșit de pe teren și au refuzat să continue partida. Momentul tensionat a fost rezolvat după ce forțele de ordine au îndepărtat respectivul mesaj.

“Ne dorim să organizăm un meci care să fie o experiență deosebită pentru copii. Principala noastră grijă este ca aceștia să aibă parte de un eveniment reușit. În colaborare cu autoritățile, vom face tot posibilul ca accesul copiilor în incinta stadionului să fie făcut cât mai facil și vom lua măsuri suplimentare pentru securitatea copiilor. Avem experiența din 2019 și cu siguranță vom reuși să livrăm un eveniment extraordinar” a declarat – Alexandru Cândea, manager Departament Evenimente FRF

Cei 20.000 de copii ce vor fi prezenți duminică pe Arena Națională, la meciul cu Andorra, sunt constituiți în grupuri organizate de școli sau cluburi și au fost înscriși pe platforma digitală a FRF.

Fiecare grup organizat trebuie să conțină minimum 7 copii. Fiecare grup de 10 copii trebuie însoțit de un cadru didactic, antrenor sau părinte. Spre exemplu, la 7 copii se admite un însoțitor; la 23 de copii dintr-o unitate sunt necesari 3 însoțitori adulți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.