După despărţirea de Răzvan Simion şi mai multev relaţii pasagere, Lidia Buble şi-a găsit liniştea alături de Horațiu Nicolau, un om de afaceri cu peste 30 de ani mai în vârstă decât ea. Chiar şi aşa, artista susţine că este fericită şi că se simte împlinită alături de bărbatul cu care se iubeşte de mai bine de un an.

Lidia Buble (30 de ani), primele declaraţii despre relația cu Horaţiu Nicolau (62 de ani). Artista a primit inel cu diamant la împlinirea vârstei de 30 de ani şi a lăsat de înțeles că bijutria pe care o poartă zilnic, cu mare plăcere, ar fi primit-o cadou de ziua ei de la bărbatul cu care formează un cuplu. „Lasă, că știți voi, din presă cine e! Important este că el este omul care mă face să zâmbesc în fiecare zi și care m-a împlinit pe deplin”, a spus Lidia Buble.

„Este un inel pe care l-am primit la împlinirea vârstei de 30 de ani. Vine superb. Este un diamant de 5 carate. L-am primit în semn de iubire, de apreciere și este, de altfel, primul inel serios pe care îl port cu plăcere zilnic, pentru că până acum mă împodobeam așa doar pe la concerte. Dar pe acesta, pentru că este și primit din partea unei persoane foarte dragi, îl port zilnic”, a mai spus Lidia Buble.

Întrebată dacă este fericită, fosta iubită a lui Răzvan Simion a răspuns: „Foarte fericită, se vede, nu? Sunt mai relaxată, pentru că în sfârșit pot să mă exprim așa cum simt eu în sufletul meu și asta mă bucură foarte tare și da, sunt fericită pentru că am toate motivele să fiu fericită. Și m-am așezat, ca să zic, și sunt plină de bucurie pe toate planurile. Tot ce fac, fac cu dragoste, cu sufletul și mă bucur. Nu este meritul meu, Dumnezeu m-a binecuvântat cu oameni minunați în viața mea, care au contribuit și contribuie în fiecare zi la starea pe care o vezi tu acum”.

Altfel, vedeta a mărturisit că se pregătește să mai plece în câteva vacanțe în această toamnă, dar și că va lansa în curând un nou album la care a muncit foarte mult. „Toamna asta o să mai plec în câteva vacanțe. Asta pe lângă piesa nouă pe care o să o lansez. Și am lucrat la albumul pe care urmează să-l lansăm anul viitor în primăvară”, a precizat Lidia Buble.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.