După cum am prezentat de fiecare dată reușita celor de la Toyota în privința mașinilor cu propulsie Hybrid, a venit și rândul lui C-HR, un Crossover veritabil, cu aptitudini promițătoare care se lipește de șosea atunci când calci brusc pedala de accelerație.

Încă de la primul contact pe care l-am avut cu C-HR, acesta mi-a lăsat impresia că este o mașină foarte bună pentru orice fel de drum, iar tehnologia hybrid a celor de la Toyota este extrem de bine-venită odată cu scumpirea prețurilor la carburanți.

Așa cum spuneam la celelalte Toyota cu tehnologie hybrid, bateriile lui C-HR hybrid se încarcă de la motorul termic, astfel încât veți avea un consum mic de benzină, alternat cu beneficiile unui motor electric, fără a necesita încărcarea la priză.

Profită de oferta cu 20% reducere

pentru orice Toyota C-HR 2.0 Hybrid* comandat între 1 octombrie – 31 octombrie 2023!

Asigura-te că faci impresia corectă

Toyota C-HR este un hybrid diferit de oricare altul. Cu un design puternic, captivant si nonconformist, vei avea toata încrederea de care ai nevoie pentru a stăpâni străzile orașului.

Îndrăznește să fii diferit

Într-o lume plină de obișnuit, C-HR, un coupe modern cu un design unghiular si o silueta compacta iese in evidenta pe orice drum.

Detaliile sunt in centrul atentiei

Toyota C-HR la interior: scaunele confortabile iti imbratiseaza corpul, in timp ce detaliile cu model de romb adauga senzația de lux. Suprafetele moi la atingere, decorate cu insertii negre, captusesc interiorul pentru o senzatie contemporana, iar iluminatul ambiental scalda cabina intr-o stralucire albastra.

Cu o gardă la sol mai generoasă și o poziție de șofat  mai ridicată, compactul C-HR îți oferă încrederea de a traversa orașul, dar și drumurile muntoase, în stilul tău. Cu sistemul său inteligent de tracțiune și interiorul spațios și versatil care te ajută în orice situație, C-HR te energizează la fiecare călătorie.

Mihăiță Petrescu de la Arena Auto Ploiești, mi-a pus la dispoziție pentru test atât varianta cu motorizare 1.8 cât și 2.0 benzină cu tehnologia hybrid.

Vreau să vă spun că ambele mi-au plăcut, însă motorul de 2 litri propulsează C-HR-ul pe șosea precum o mașină sport. Așa că dacă vrei gol în stomac când apeși accelerația la volanul C-HR, alege motorizarea 2.0.

Mereu conectat, niciodată nepregătit

Cu Toyota Smart Connect, stresul din timpul călătoriilor dispare. Noul ecran tactil HD de 9” îți oferă acces la navigația cu tehnologie cloud, care te poate anunța în timp real cu privire la evenimentele din trafic, precum și integrare wireless pentru smartphone, inclusiv Apple CarPlay™ și Android Auto™.

Confortul și controlul sunt la îndemână în Toyota C-HR.

Așa cum spuneam mai sus, C-HR face parte din  clasa Crossoverelor și se bate cu Hyundai Kona, Volkswagen T-Cross, Ford Puma, Opel Mokka și Renault Captur.

Mașina pe care eu am testat-o, mi-a fost pusă la dispoziție de TOYOTA PLOIEȘTI by ARENA AUTO 

Strada Strandului 60, Ploiesti 100189

Program Vânzări:
luni-vineri – 8:30 – 18:00
sambata – 08:30 – 13:00
duminica – inchis

Program Service:
luni-vineri – 8:00 – 17:00
sambata – 08:30 – 13:00
duminica – inchis

Tel: 0244 544 745 / 0244 544 744

Receptie service: 0752 205 730

E-mail: office@ploiesti.toyota.ro

foto credit și text: Codruț Cojocaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.