Bursa Angajatorilor 2023 a debutat astăzi, oferind prahovenilor o ocazie pentru dezvoltarea profesională.

Desfășurată la Sala Coloanelor din Palatul Culturii Ploiești, Bursa Angajatorilor reprezintă o ocazie bună pentru candidații care sunt în căutarea unui job sau care își doresc o schimbare în carieră.

Organizat de Grupul Observatorul Prahovean în colaborare cu AJOFM Prahova și având ca partener Consiliului Județean Prahova, acest eveniment a reușit să adune sub același acoperiș numeroase companii de renume și instituții de stat, inclusiv Poliția și Jandarmeria, toate prezentând oferte profesionale adaptate realităților și nevoilor pieței muncii din Prahova.

Vicepreședintele CJ Prahova, Dumitru Tudone a salutat organizarea Bursa Angajatorilor și a subliniat beneficiile comunicării directe între angajatori și candidați. Recunoscând efortul companiilor și instituțiilor participante, el a îndemnat toți cei prezenți să profite de această ocazie și să stabilească relații profesionale durabile.

Companii renumite au marcat prezența, printre care British American Tobacco, MRS Residence, Hidro Prahova, Conpet, Feruccio și altele. De asemenea, instituții precum Radio Prahova și Gruparea Mobilă de Jandarmi Ploiești au fost prezente. Acestea au oferit o gamă variată de posturi, de la cele tehnice la roluri în marketing, finanțe sau servicii.

Este de menționat că, pe lângă facilitarea interacțiunii dintre angajatori și candidați, echipa Observatorul Prahovean și cea a AJOFM Prahova au fost prezente pentru a oferi îndrumări și consiliere în ceea ce privește stabilirea și menținerea relațiilor de muncă.

Programul evenimentului: Vineri 20 octombrie între orele 10:00 – 16:00; sâmbătă 21 octombrie între orele 10:00 – 14:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.