Termo Ploiești - TELVERDE 0800 672 777 – apel gratuit

Pentru că se apropie sezonul rece, compania de termoficare a Ploieștiului, Termo Ploiești, lucrează intens la îmbunătățirea instalației de furnizare a agentului termic, astfel încât pierderile să fie reduse.

Termo Ploiești anunță ploieșteni că în intervalul 26 octombrie 2023 – ora: 08.00 – 28 octombrie 2023 – ora: 20.00, este necesară restricționarea temporară a traficului rutier pe o porțiune a Bulevardului Republicii din Ploiești, respectiv banda centrală pe direcția Centru Nord, pentru a permite remedierea unei avarii semnificative pe Magistrala 4 Centru.

,,S.C Termo Ploiești, în parteneriat cu autoritățile locale, aduce la cunoștința ploieștenilor că va fi necesară restricționarea temporară a traficului rutier pe o porțiune a Bulevardului Republicii din Ploiești, respectiv banda centrală pe direcția Centru Nord, pentru a permite remedierea unei avarii semnificative pe Magistrala 4 Centru, între strada Alexandru Odobescu și strada Veniamin Costache.

Programul de executare a lucrărilor de reparații respectiv de restricționare a traficului este următorul:

• Data de începere: 26 octombrie 2023 – ora: 08.00

• Data de încheiere: 28 octombrie 2023 – ora: 20.00

Traficului rutier va fi restricționat pe toată perioada desfășurării lucrărilor.

Avaria de pe Magistrala IV Centru, necesită intervenții imediate pentru a asigura furnizarea continuă și sigură a energiei termice către comunitate.

În perioada menționată, se vor efectua lucrări de punere în conformitate a instalațiilor de transport agent termic în zonă. Echipele noastre de intervenție vor lucra neîncetat pentru a minimiza disconfortul. Pentru a reduce la minim timpul necesar intervenție a fost necesar a se lua aceasta măsura de suspendare a circulației în această zonă. 

Pentru informații actualizate în timp real clienții noștri pot suna la Call Center TelVerde  0800 672 777(număr apelabil gratuit din toate rețelele fixe și mobile) sau pot accesa site-ul societătii:  www.termoploiești.ro .” spun reprezentații Termo Ploiești.

Citiți și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.