Directorul executiv al Termo Ploiești, Bogdan Becheanu a avut dreptate. Așa cum spunea în urmă cu o lună, într-un interviu acordat publicației noastre, Compania de Termificare a Ploieștiului a obținut licență definitivă de operare a Sistemului de Alimentare Centralizată cu Energie Termică.

Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei – ANRE, în urma ședinței de miercuri, n.r. 25 octombrie 2023 a acordat Termo Ploiești licența definitivă pentru furnizarea agentului termic!

Click aici pentru a vedea Licenta emisă de ANRE pentru Termo Ploiesti, pentru furnizarea agentului termic

,,S-a luat pe 4 ani licența de furnizare, iar așa cum v-am mai spus, licența de producere energie termică o avem pe 5 ani, licența de producere energie electrică o avem pe 5 ani și licența de furnizare energie electrică o avem deja pe 5 ani.

Să mai precizez o dată aspectul cu licențele. Deci Termo Ploiești are licență de producere energie termică finală, are licență de producere energie electrică, are licență de furnizare energie electrică, iar acum are licență de furnizare energie termică.

Șansele ca cetățenii din Ploiești să rămână fără apă caldă și căldură în iarna care urmează, sunt zero”, a declarat pentru Prahova Liberă directorul executiv al Termo Ploiești, Bogdan Becheanu.

Termo Ploiești deține patru licențe de operare:

• Licența de producere a energiei electrice, valabilă pană la data de: 11.10 2027;

• Licența de producere a energiei termice, valabiă pană la data de: 11.10.2027;

• Licența de furnizare a energiei electrice, valabilă pană la data de: 05.04.2028;

• Licența de furnizare a energiei termice, valabilă până în 2027.

,,S.C. Termo Ploiești, o companie de încredere și un furnizorde servicii energetice, are plăcerea de a anunța a dobândit cu succes licența pentru prestarea serviciului public de alimentarecu energie termica cu nr. 2434 pentru o perioada de cinci ani,emisă de Autoritatea Națională de Reglementare în DomeniulEnergiei (ANRE).

Acest eveniment important marchează un pas semnificativ în angajamentul nostru continuu de a furnizaenergie de calitate pentru clienții noștri.

Termo Ploiești rămâne dedicată furnizării de serviciienergetice fiabile și eficiente pentru toți utilizatorii noștri.” – comunicat Termo Ploiești

Pentru întrebări și sesizări, clienții Termo Ploiești pot contacta compania la TELVERDE 0800 672 777 – apel gratuit

Citiți și

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.