Petrolul Ploieşti a învins formaţia de ligă secundă Chindia Târgovişte cu scorul de 2-0 (1-0), marţi seara, în deplasare, într-o partidă din Grupa A a Cupei României la fotbal.

Georgianul Ghiorghi Abuaşvili a deschis scorul in minutul 20, marcând primul său gol pentru ploieşteni. În minutul 88, fundașul Marian Huja a parafat victoria “Lupilor Galbeni”.

De menționat că, Chindia a avut două bare în prima repriză, prin elveţianul Matteo Fedele, în minutul 10 și croatul Ante Zivkovic în minutul 26.

ECHIPE DE START:

Petrolul: Eșanu – Doua, Garutti, Huja, Radu – Abuashvili, Jeferson, Diomande, Musi – Roman, Petrovic
Rezerve: Gavrilaș, Dumitriu, Pedro, Seto, Mitrov, Rădulescu, Vraciu, Grozav, Omrani
Antrenor: Florin Pârvu

Chindia: Popescu – Romeo, Rutjens, Dinu, Anișorac – Cojocaru, Boțogan, Fedele, Ursu – Matiș, Zivkovic
Antrenor: Vasile Miriuță

Brigada de arbitri a fost formată din: Arbitru: George Cătălin Găman (Craiova); arbitri asistenţi: Nicuşor Marin (Suseni/Argeş), Daniel Vlase (Galaţi); al patrulea oficial: Marius Naidin (Piteşti)
Observatori: Iosif Olah (Sfântu Gheorghe) – CCA, Daniel Miodrag Mihai (Bucureşti) – FRF

Peste 500 de suporteri au luat cu asalt stadionul “Eugen Popescu” din Târgoviște, tot sectorul rezervat oaspeților a fost plin, după succesul de la Târgoviște, Petrolul se îndreaptă spre sferturile de finala ale Cupei României.

De menționat și faptul ca pentru ploieșteni a debutat în repriza secundă francezul Billel Omrani, fostul atacant de la CFR Cluj și FCSB.

Sursă foto – Doru Alexiu , FC Petrolul , FCP- Edits

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.