Petrolul Ploiești a jucat sâmbătă în compania celor de la Sepsi OSK, la Sfântu Gheorghe. Meciul dintre cele două formații s-a încheiat cu scorul de 0-0.

În urma acestui rezultat, Petrolul rămâne pe loc de Play-Off (locul 5) cu 21 de puncte, în timp ce covăsnenii rămân pe locul 9.

“Lupii” rămân neînvinși de şase etape, în care au o victorie şi cinci egaluri.

Echipele de start în disputa de la Sfântu Gheorghe:

Sepsi: Niczuly – Oroian, Bălașa, Ninaj, F. Ștefan – Alimi, Kecskes – I. Gheorghe, Aganovic, M. Ștefănescu – P. Șafranko. Rezerve: D. Moldovan, Ciobotariu, Damașcan, Debeljuh, Kallaku, C. Matei, Rența, Rondon, Varga. Antrenor: L. Ciobotariu.

Petrolul Ploiești: Zima – D. Radu, Papp, Meijers, Huja – Jefferson, Diomande, Dumitriu – Musi, Grozav, Jair. Rezerve: Eșanu, Abuashvili, Garutti, Omrani, Pedro, Răducan, Rădulescu, Roman, Seto. Antrenor: F. Pârvu.

Singurele faze notabile pentru Petrolul au fost în minutul 36 atunci când Musi, a scăpat singur cu portarul advers, însă trage peste poartă, și faza din minutul 92 cu ocazia lui Bilel Omrani care centrează înșelător și îl pune la încercare pe Niczuly, care respinge cu greu în corner.

Cartonaşe galbene: Oroian (6), Ninaj (52), Fl. Ştefan (88) / Jefferson (12), Dumitriu (59), Omrani (87), Papp (90+1).

Brigada de arbitri a fost formată din: Horaţiu Feşnic – 7; Asistenţi: Valentin Avram – 7, Alexandru Cerei – 7.


“Un meci de luptă. Știam acest lucru. Nu am avut mari realizări în seara asta. Am avut o intensitate bună. Ne-am deschis culoare, dar nu am reușit să facem tranziția destul de urmă. Plecăm cu un punct, de aici de la Sepsi, de pe un teren de unde nu se câștigă ușor puncte.

Știam că sunt în suferință și că vor veni să ne atace. Este clar că am reușit să închidem culoarele și să facem câteva tranziții bune. Din păcate, au lipsit finalizările.

Dacă ne spuneați înainte de începutul campionatului că la finalul turului o să fim pe locul 5, poate multă lume zâmbea. Luăm meci cu meci, am adunat puncte. Asta ne dorim. O să vedem la final” a spus Florin Pîrvu, după meciul cu Sepsi.

“Lupii Galbeni” încep returul sezonului regulat la Cluj-Napoca, acolo unde se vor deplasa pentru duelul cu Universitatea Cluj!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.