Termo Ploiești, Compania de termoficare a Ploieștiului, a remedediat avaria apărută pe Magistrala 4 Centru, între strada Alexandru Odobescu și strada Veniamin Costache.

Programul de executare a lucrărilor de reparații respectiv ,de restricționare a traficului a avut loc pe 9 noiembrie 2023 între orele 08.00- 13.00.

Avaria de pe Magistrala IV Centru, a necesitat intervenții imediate pentru a asigura furnizarea continuă și sigură a energiei termice către comunitate.

S-au efectuat lucrări de punere în conformitate a instalațiilor de transport agent termic în zonă.

Pentru a reduce la minim timpul necesar intervenție a fost necesar a se lua aceasta măsura de suspendare a circulației în această zonă. Traficul rutier s-a reluat pe Bulevardul Republicii, axul central, după graficul menționat.

Pentru informații actualizate în timp real clienții noștri pot suna la Call Center Tel Verde 0800 672 777 (număr apelabil gratuit din toate rețelele fixe și mobile) sau pot accesa site-ul societătii: www.termoploiești.ro.

Citiți și Termo Ploiești, Compania de Termoficare a Ploieștiului a primit licență definitivă pentru furnizarea agentului termic

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.