Partida U Cluj – Petrolul Ploiești va avea loc sâmbătă, 11 noiembrie, de la ora 14:00, pe stadionul „Cluj Arena” din Cluj-Napoca.

Echipa antrenată de Florin Pârvu este pe locul 6 în Superligă, după 15 meciuri jucate, cu 21 de puncte (golaveraj 19-16) în turul sezonului regular a disputat 7 meciuri în deplasare, înregistrând două victorii, 4 remize și o înfrângere, în etapa precedentă “Lupii Galbeni” au remizat în deplasare cu Sepsi, scor 0-0, o victorie în fața “Șepcilor Roșii” în mod cert le-ar consolida poziția în Play-Off.

Echipele probabile în disputa de mâine:

Petrolul:

Zima – Huja, Mejers, Papp, Dumitriu – Jefferson, Seto, Musi, Jair, Dumitriu – Grozav

FC Petrolul nu se poate baza in disputa de mâine pe serviciile lui Sergiu Hanca ( accidentat ) și pe ale lui Valentin Țicu ( suspendat )
Antrenor – Florin Pârvu

U Cluj:

Iliev – Peteleu, Miron, Mitrea, Chipciu – Bic, Doukoure – Cîmpanu, Nistor, Ilie – Stoica
Antrenor – Ioan Ovidiu Sabău

Stadionul din Cluj se anunța a fii asaltat de suporterii celor două formații, dat fiind faptul ca U Cluj – Petrolul este un derby de mare tradiție în fotbalul românesc.

Meciul va fi arbitrat de Florin Andrei din Tg. Mureș. În tur, cele două au terminat nedecis, scor 1-1!

“Finalul turului ne-a prins într-o poziție pe care mulți dintre suporteri și-o doresc și am demonstrat că, dacă lucrurile sunt făcute corect, obiectivele pot fi îndeplinite. Au fost două înfrângeri, poate chiar ar fi putut fi mai puține, dacă ne gândim la cum am pierdut jocul de la Cluj cu CFR, dar toate acestea au rămas în urmă și trebuie să ne concentrăm doar pe ceea ce urmează. Trebuie să muncim în continuare, să rămânem umili, să scoatem tot ce putem din fiecare meci și, la final, atunci când se va trage linie, vom vedea unde vom fi.

Universitatea este o echipă cu infrastructură bună, cu o situație financiară stabilă, care și-a propus atacarea play-off-ului. Știu că practică un fotbal ofensivi, că au jucători care pot face diferența, știm care sunt punctele lor forte, dar și unde îi putem surprinde. Am pregătit bine meciul, sper ca mâine noi să fim echipa care să arătăm foarte bine, să ne facem jocul nostru obișnuit și să scoatem maximum posibil din această confruntare. Sunt, din nou, ceva probleme de efectiv, vom vedea și după antrenamentul de astăzi dacă vom reuși să recuperăm și din jucătorii care acuză unele probleme de natură medicală. Dar, oricum ar fi, eu cred în forța grupului și sunt sigur că vom alinia un prim 11 competitiv”, a declarat tehnicianul Florin Pîrvu, înaintea meciului cu U’ Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.