Universitatea Cluj și FC Petrolul Ploiești au încheiat la egalitate, scor 0-0, într-un meci din etapa a XVI-a, din Superligă. Ambele echipe pot să fie depășite în clasament până la finalul acestei etape datorită seriilor de egaluri înregistrate.

“Lupii Galbeni” ocupă locul 6 in Clasamentul Superligii, cu 22 de puncte.

Ambele echipe şi-au creat ocazii bune de gol, “U Cluj” prin Ianis Stoica în minutul 15 și Daniel Popa în minutul 27, iar Petrolul prin Alexandru Musi în minutul 56 şi Ismael Diomande în minutul 74.

Echipa antrenată de Florin Pârvu este neînvinsă de şapte etape consecutive, în care a obţinut o singură victorie. Cinci din cele şase remize au fost ”albe”.

Echipele de start in disputa U Cluj – Petrolul :

U CLUJ: Iliev – Oancea, Pițian, Mitrea, Vătăjelu – Cîmpanu, Grobry, Nistor, Simion – Popa, Stoica
REZERVE: Gorcea, Miron, Filip, Fossati, Ilie, Manu, Peteleu, Silaghi, Gheorghe

ABSENȚI: Chipciu (suspendat)
ANTRENOR: Ioan Ovidiu Sabău

PETROLUL: Zima – Dumitriu, Pedro, Meijers, Huja – Doua, Jefferson, Diomande, Jair – Musi, Grozav
REZERVE: Eșanu, Garutti, Radu, Seto, Abuashvili, Rădulescu, Vraciu, Răducan, Roman
ABSENȚI: Papp, Țicu (suspendați), Hanca (accidentat)
ANTRENOR: Florin Pârvu

“Dacă la începutul jocului ne mulțumeam și cu un punct, acum după ce s-a întâmplat ne doream mai mult. Din păcate nu am reușit să înscriem, am avut una sau două situații mai clare. Trebuie să fim mult mai lucizi în fața porții.
Am început într-un modul de joc, după la pauză am schimbat. Mă bucur că am reușit să fim mai consistenți. Am controlat jocul în a doua repriză, dar ne-a lipsit golul. În momentul ăsta îți dorești să câștigi, dar ne uităm la ce se întâmplă în teren, avem și ceva absențe. Ne-am dori să îl avem pe Omrani în teren, ne lipsește în acest moment, ne lipsește mai multă forță ofensivă.
Este un sezon dificil, vedeți că între locurile de play-off și play-out diferența este foarte mică. Valorile sunt egale și echipele sunt de același nivel”, a spus Florin Pîrvu, după meciul cu U Cluj.

În runda cu numărul 17 din data de 25.11.2023, de la ora 18:00, Petrolul întâlnește acasă, pe arena “Ilie Oana”, FC Botoșani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.