Prahova Ploiești este clubul care a deschis calea către performanță în fotbalul feminin în județul Prahova.

Este prima echipă participantă într-un campionat național de fotbal feminin din județ.

Dacă sezonul trecut clubul a avut o singură echipă, participantă în Campionatul Național de Junioare U17, în acest sezon au 2 echipe înscrise: Liga a 3 a și Junioare U15.

În acest moment, toate jucătoarele legitimate la clubul Prahova Ploiești sunt din mediul rural, în componența loturilor fiind fete de la Filipeștii de Pădure, Habud, Loloiasca, Lipănești, Strejnic, Bucov, etc.

De altfel, fetele joacă meciurile de acasă la Filipeștii de Pădure. Este un proiect pe termen lung, iar pentru acest sezon și-au propus câștigarea seriei la Junioare U15.

Jurnalistul Cristina Iancu: Multă lume mă întreabă ce caută un ziarist specializat în politică si administrație (cu peste 30 de ani de presă în spate) în acest proiect.

Si răspund simplu: „Vino să cunosti fetele”!

Adolescentele acestea m-au învățat că pasiunea nu cunoaste limite! Le-am văzut jucând pe ploaie torențiala, antrenându-se în zăpadă, le-am văzut accidentându-se, dar ridicându-se si continuând să joace. Am învățat de la ele ce înseamnă tenacitatea, încăpățânarea, ambiția, dorința, pasiunea.

Suntem clubul sportiv cu cele mai tinere jucătoare. Cea mai „bătrână” are 19 ani, cea mai mică…11!  Sunt prietene între ele, se ceartă, se împacă, se ajută una pe cealaltă, se completează.

Sunt fetele mele de la Oficial Prahova Ploiesti- Fotbal Feminin, clubul de fotbal care a acordat încredere unor fetițe în care nu credea nimeni!

Sunt fetele care trec zilnic pestre prejudecăți si stereotipuri si care le povestesc colegelor cât de frumos este la fotbal si că acesta chiar este un sport feminin!

Povestea lor este despre pasiune, iar după ce o citiți VOTAȚI PRAHOVA PLOIESTI la categoria SPORT pe www.galaprahovei.ro

PUTEȚI VOTA PÂNĂ PE 19 NOIEMBRIE!

Votați-le pentru a le da curaj, încredere și ambiția de a merge mai departe!

Ne vedem la GALA COMUNITĂȚII PRAHOVENE!“

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.