Astăzi se votează majorarea pensiilor și implicit taxele vor exploda. E încă o greșeală neprovocată care ne poate da înapoi zece ani economic. Cel puțin… În acest timp, Europa intră în recesiune.

Școlile noastre predau greșit iar elevii sunt scăpați de sub control. Se înjură, se fumează, se face bullying și nu numai. România Educată e zero în fața viitorului apropiat.

Polițiștii de la Rutieră opresc mai mulți drogați decât bețivi. Cei arestați sunt scăpați în justiție.

BMW-urile de poliție au fost aprovizionate printr-o licitație trucată. Se pregătește încă una.

Președintele s-a dus în Africa să repornească relațiile economice, exact ca un dictator african, cu avion privat și cheltuieli de milioane de euro. Nu a anunțat încă niciun acord economic important.

Între timp avem încă război în țara vecină. Armata noastră nu e pregătită să ne apere mai mult de 30 de minute iar propaganda rusă face ravagii la TV și pe facebook.

Să mai continui? Adaugă tu ce crezi că ne scapă cu adevărat în timp ce scrolăm ca niște copii pe TikTok?

Las eu una BONUS. Habar nu avem ce vine cu acest val de inteligență artificială. Apariția unui AGI ne va trimite economic în lumea a treia pentru că noi nu avem NIMIC NIMIC important ca investiții, cercetare, produse făcute aici. Valabil și pentru alte industrii.

Românii cu ceva creier muncesc afară în toate domeniile. Cei rămași… doar supraviețuiesc, ignoră și înghit ce nu pot ignora.

Partidul unic, omerta, incompetența și corupția ne vor jefui din nou viitorul. Infractorii, corupții, politicienii, președintele, securiștii, rușii și în general toți cei care chiar au suficientă putere cât să ne facă rău ca țară… dorm liniștiți. Românii sunt mult prea ocupați să își pedepsească vedetele și influencerii. Probabil pentru că doar asupra lor simt că mai au ceva putere.

Scris de George Buhnici

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.