Municipiul Ploiești cunoscut deja pentru tradiția sa bogată în sporturile de contact, se pregătește să găzduiască evenimentul de kickboxing al anului – Colosseum Tournament 41. Această ediție specială va marca finalul anului 2023 și va aduce în fața publicului ploieștean o selecție de eroi din lumea arenelor.

Ploieștiul a devenit cunoscut pentru pasiunea sa pentru sporturile de contact, iar Colosseum Tournament 41 se anunță a fi o continuare a acestui spirit competitiv. Fanii vor avea ocazia să se bucure de adevăratul kickboxing, cu luptători de top care vor urca în ring pentru a-și demonstra abilitățile și determinarea.

Pentru a participa la acest spectacol excepțional, biletele pot fi achiziționate de la Sala Sporturilor Ploiești. Acesta este un eveniment unic, iar locurile sunt limitate, așa că pasionații de kickboxing sunt încurajați să-și asigure locurile în avans pentru a nu rata această oportunitate de a asista la lupte memorabile.

Pentru prima dată în istorie, cântarul pentru Colosseum Tournament 41 va avea loc la Teatrul Toma Caragiu din Ploiești. Această alegere neobișnuită, dar captivantă, adaugă un element special evenimentului și oferă fanilor o șansă să fie martori la pregătirile luptătorilor, într-o atmosferă plină de suspans și anticipație. Evenimentul va începe la ora 18:30, iar publicul este invitat să se alăture într-o experiență unică.

Colosseum Tournament 41 promite să ofere două lupte de centură mondială, aducând în ring cei mai buni sportivi din țară. Aceste confruntări epice vor demonstra nu doar nivelul înalt al kickboxingului românesc, ci și determinarea și ambiția luptătorilor de a atinge apogeul în carierele lor.

Detalii Eveniment:

Locație: Sala Sporturilor Olimpia, Ploiești – România
Data și Ora: 08 Decembrie 2023, ora 19:00
Acces în Sală: Începând cu ora 17:30
Evenimentul Colosseum Tournament 41 promite să fie un moment de neuitat pentru iubitorii de kickboxing din Ploiești și din întreaga țară. Este o ocazie unică de a experimenta adrenalina și emoția unui adevărat spectacol de lupte în inima orașului. Așadar, asigurați-vă că sunteți acolo pentru a vă susține luptătorii preferați și pentru a face parte din istoria sportului de contact în Ploiești!

Sursă – Ploiestii.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.