Țineți minte coca dospită, după ce a fost frământată de bunica, în odaia casei de la țară? Ei bine, cam despre asta e vorba într-o cofetărie artizanală din Ploiești, unde, nu rețetele secrete fac prăjiturile mai dulci și mai gustoase, ci munca, pasiunea și răbdarea a două persoane care pun suflet, mamă și fiică.
Mina Istudor este tânăra antreprenoare care a creat Dulce Cu Suflet, și, după cum spuneam, alături de mama sa, mai ales acum, în preajma sărbătorilor, muncesc zi-lumină în laboratorul cofetăriei, pentru a mulțumi toți clienții care le trec pragul. Rezultatul? Coznonaci gustoși, în 4 sortimente, despre care ne vorbește în cele ce urmează, chiar Mina!
În câteva cuvinte, te rog, descrie-ne poveste din spatele Dulce Cu Suflet.
Dulce Cu Suflet își trage povestea din munca și pasiunea a două suflete, mamă și fiică, care își dedică timpul și priceperea pentru a crea cozonaci gustoși, aducând bucurie în viețile clienților lor.
Ești foarte tânără, iar tinerii de vârsta ta, nu sunt aplecați către o asemena meserie. Cine ți-a insuflat această pasiune?
Pasiunea pentru cofetărie mi-a fost insuflată de bunica mea, iar această tradiție și artă au fost transmise de-a lungul generațiilor, făcându-mă să îndrăgesc acest domeniu.
Când alți tineri își fac planuri de sărbători, tu lupți alături de mama ta, să onorați comenzile de cozonaci. De unde găsești această răbdare?
Răbdarea vine din dragoste și respect pentru tradiție. Cred cu tărie în calitatea produselor noastre și în bucuria pe care o aducem oamenilor în perioada sărbătorilor.
Care este secretul cozonacilor gustoși care vă ies din mâini?
Secretul cozonacilor noștri constă în atenția la detalii, folosirea ingredientelor de cea mai bună calitate (oua BIO, lapte bio, ciocolata belgiana, unt franțuzesc, etc.) și, desigur, în măiestria tradițională în prepararea cozonacilor.
Descrie-ne sortimentele de cozonaci pe care îi faceți.
Sortimentele noastre de cozonaci includ variante clasice (cozonacul tradițional), dar și inovații delicioase precum cu nucă și ciocolată, cozonacul însiropat , cunoscut sub numele de Babka sau cozonacul glazurat cu inserție de Nutella.
Ați întâlnit clienți pretențioși care doresc și ingrediente diferite față de cele clasice? Onorați și astfel de comenzi?
Da, primim și onorăm cu plăcere comenzi personalizate, deoarece ne dorim să satisfacem toate gusturile și preferințele clienților noștri.
Fiind o perioadă atât de aglomerată și cu cele mai multe comenzi pentru cozonaci, ați mai avut timp și pentru celelalte tipuri de prăjituri?
În ciuda aglomerației, reușim să acoperim și alte tipuri de prăjituri și torturi, dar cozonacii rămân vedetele sezonului.
Ce prăjituri se vând cel mai bine în această perioadă, în afară de cozonaci?
Pe lângă cozonaci, tartele cu fructe, biscuiți, checurile și turta dulce se bucură de o mare cerere în această perioadă festivă.
De ce să alegem prăjiturile și cozonacii de la Dulce Cu Suflet?
La Dulce Cu Suflet, alegându-ne, veți experimenta gustul autentic, tradiția și calitatea ingredientelor, toate pregătite cu suflet și pasiune.
Cum sunt prețurile cozonacilor de la Dulce Cu Suflet, în raport cu cei pe care îi putem cumpăra din comerț?
Prețurile cozonacilor noștri reflectă măiestria și calitatea ingredientelor folosite, oferindu-vă o experiență gourmet la un preț accesibil, comparativ cu alternativele din comerț.
Îți mulțumesc pentru răspunsuri și îți doresc multă putere de muncă, pentru a îndulci sărbătorile tuturor celor care aleg Dulce Cu Suflet!
Îți mulțumesc pentru urări și aprecieri! Ne străduim să aducem bucurie și gust autentic în sărbătorile fiecărui client.