“Lupii Galbeni” se află în aceste zile în Antalya, Turcia, acolo unde se pregătesc pentru a doua parte a sezonului. Profitând de prezența în Turcia, conducerea Petrolului, potrivit jurnalistului Octav Preda, ar fi negociat cu un om de afaceri turc pentru preluarea clubului din Ploiesti!

Este vorba despre omul de afaceri Serhan Cetinsaya, care a studiat în Elveția și în Statele Unite ale Americii, are afaceri în construcții, turism, retail și industrie.
El a mai avut legături cu fotbalul, fiind în trecut vicepreședinte al celor de la Beșiktaș, club de la care a demisionat în vara anului trecut.

Omul de afaceri turc Serhan Cetinsaya a dorit sa preia și Universitatea Cluj însă fără succes, înțelegerea între cele două părți a picat datorită formelor juridice în care se afla clubul Universități.

Omul de afaceri turc ar putea ajunge să investească, totuși, în SuperLigă, la Petrolul, rămâne de văzut dacă cele două părți vor ajunge la o înțelegere. Semnarea oficială a actelor este programată pentru vineri, iar Serhan Cetinsaya este așteptat să asiste la meciul echipei în cantonamentul din Antalya, posibil în compania bunului său prieten, Serhat Guven, fost vicepreședinte al clubului Trabzonspor.

Sursă oficială a acestei superbe știri pentru ploieșteni a fost data de binecunoscutul jurnalist Octav Preda!

E (APROAPE) GATA!

“Azi, am fost sunat de mai mulți suporteri ai echipei pentru a le certifica un…zvon, dar și o informație apărută deja pe pagina unui prieten!

M-am apucat să „forez”, pentru că în momentul în care ai relații în lumea presei, fie ea și din Turcia, și, prin interpuși, în lumea impresariatului și a fotbalului, e mai ușor!

Am aflat așa, deși informația (ȚINUTĂ, CA DE OBICEI, LA SECRET DE UNII) are deja o zi vechime: afaceristul turc Șerhan Cetinsaya (32 de ani), cu afaceri în multiple domenii de activitate (transport, turism, imobiliare etc…), fost membru important în board-ul Beșiktaș JK Istanbul, S-A ÎNȚELES VERBAL cu conducerea clubului, pentru a prelua Petrolul!

Evident, mai trebuie ca SĂ SE SEMNEZE ACTELE, vineri, magnatul fiind așteptat la meci, foarte posibil alături de bunul său prieten, Serhat Guven, fost vicepreședinte al lui Trabzonspor, o forță a Provinciei, în Țara Semilunei.

Evident, mai sunt de pus la punct doar ultimele detalii pentru a se semna. Se vor negocia poziții, locuri în organigramă, evident că actualii dorind să-și păstreze niște poziții similare în club!

Rămâne de văzut dacă din ecuație o să facă parte și…actualul proprietar, Marian Copilu, plecat ieri, de urgență, în Antalya, sub pretextul „e ziua soției, ne relaxam un pic până duminică”! Ori rămâne, ori suma cu care a contribuit la SALVAREA DE LA FALIMENT în februarie trecut i se va înapoia!

Cetinsaya a încercat să preia și U Cluj acum un an, găsiți în presă articole pe tema asta, dar din cauza increngaturilor juridice cu privire la statutul organizatoric al clubului totul a picat, într-un final!

SĂ FIE ÎNTR-UN CEAS BUN!

P.S.: Postarea e dedicată oamenilor simpli din tribune, care ar fi aflat peste 2,3,4 zile sau o săptămână, când „presă liberă și independentă” care își ia informațiile doar telefonic când au „verde” de la mai-marii clubului, catadicsea să scrie!
Hai…LA MULȚI ANI TUTUROR GĂZARILOR și HAI PETROLUL!!” – a postat jurnalistul Octav Preda, pe pagina sa de Facebook!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.