În această dimineață a avut loc un accident rutier între două autoturisme, ulterior, unul dintre acestea răsturnându-se în afara părții carosabile. Incidentul s-a produs pe DJ 102, Ploiești – Păulești.

Ca urmare a coliziunii celor două autoturisme, a fost acroșat și un al treilea autoturism.

Conducătoarea auto al cărui autoturism s-a răsturnat, o femeie de 32 de ani, a suferit vătămări corporale, urmând să fie transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Trafic restricționat pe sensul Păulești-Ploiești, participanții la trafic fiind dirijați pe rute ocolitoare.

Vârste conducători auto: doi bărbați de 65, respectiv 43 de ani și o femeie de 32 de ani.

ISU Prahova: Intervenim pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire a incendiilor, descarcerarea și acordarea asistenței medicale de urgenţă în cazul producerii unui accident rutier în Ploiești, str. Gageni.

Pentru gestionarea operativă a evenimentului, la locul indicat s-au deplasat o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă, cu sprijinul a doua echipaje SAJ.

În evenimentul rutier au fost implicate 3 autoturisme și cei 3 ocupanți ai acestora. Un autoturism este răsturnat pe o parte, iar șoferul se afla blocat în interior (nu invarcerat). Este conștient sinl cooperant, fiind extras de către pompieri și preluat de către echipajele medicale aflate la fața locului. Celelalte doua persoane implicate nu prezintă leziuni.

Trafic blocat complet.

ISU PRAHOVA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.