Președintele clubului Petrolul Ploiești, Claudiu Tudor (38 de ani), a dezvăluit când o să discute cu investitorii care ar urma să ajungă la echipă.

Știrea despre preluarea clubului FC Petrolul a apărut în spațiul public exact când echipa își desfășura antrenamentele în cantonamentul din Antalya și este menținută de conducerea clubului!

Primul investitor despre care s-a vorbit a fost Șerhan Cetinsaya, un afacerist turc. Omul de afaceri a mers chiar și la un meci amical al Petrolului disputat în cantonament.

Claudiu Tudor a declarat înaintea meciului cu Dinamo (scor final 1-0), că o să discute cu investitorii în următoarele zile.

Citiți și Câinii Roșii tăvăliți pe “Ilie Oană” de Lupii Galbeni! PetroLul învinge Dinamo cu scorul de 1 – 0

Președintele clubului din Ploiești a dezvăluit că negocierile cu afaceriștii turci sunt avansate și o să încerce să găsească ”numitorul comun”.

”Discutăm cu investitorii după meci, mâine sau poimâine (n.r. – duminică sau luni). În 2-3 zile vom ști mai multe. Sunt discuții avansate. Vedem dacă găsim numitorul comun, din partea noastră există disponibilitate”, a declarat Claudiu Tudor, pentru GSP.

Sursă foto – Sport Pictures
– FC Petrolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.