Cu patru etape înainte de finalul sezonului regulat şi 12 puncte puse în joc, Petrolul ocupă locul 6, fiind la un singur punct de locul 9, ocupat de “Bătrâna Doamnă”

Petrolul se confruntă cu probleme destul de serioase în lot, apărarea fiind cel mai afectat compartiment.

După victoria dramatică cu cei de la Poli Iași, scor 2-1, “găzarii” au rămas descoperiți în linia defensivă, este vorba despre fundașii centrali Paul Papp și Bart Meijers, care au încasat „galbenele” ce-i suspendă pentru partida de la Arad.

Aceeași soartă o are, însă, și „închizătorul” Ismael Diomande, fotbalist care – însă – nu a fost titular etapa trecută.

Dacă mai adăugăm la toate astea și accidentarea fundașului dreapta Seniko Doua, e clar că Petrolul va trebui să improvizeze mult pe faza defensivă.

Florin Pârvu este pus în situația de a renunța la sistemul cu trei fundași centrali, ținând cont că pe lângă Marian Huja, mai are un singur apărător central de meserie apt, pe brazilianul Guilherme Garrutti.

De consemnat și absența din lotul “Bătrânei Doamne” chiar în centrul defensivei, prin suspendarea lui Ibrahima Conte. Totodată, Albert Stahl este accidentat.

UTA este într-o forma de excepție, ”Bătrâna Doamnă” vine după o serie de patru meciuri fără înfrângere, însă va avea o reală problemă în acest meci datorată faptului ca tehnicianul Mircea Rednic a fost internat în spital și nu va putea pregăti personal duelul contra “Lupilor Galbeni”

Formații probabile UTA – Petrolul:

Gazdele pot evolua în următoarea formulă:

Iacob – Căpușă, Benga, Stolnik, Costa Rodrigues – Morar, Pedro, Mihai – Micovschi, Luckassen, Omondi.

Florin Pârvu poate introduce următoarea echipă în meciul de la Arad:

Zima – Dumitriu, Garutti, Huja, Țicu – Seto, Hanca, Jair, Grozav – Irobiso, Musi.

Vineri, delegația Petrolului se deplasează pe ruta Ploiești – București cu autocarul și din capitală cu avionul până la Timișoara.

UTA Arad – FC Petrolul va fi transmis pe programele Orange Sport 1, Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

Sursă foto – FC Petrolul
– Contrast Media Production

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.