Despre Măgurele am scris foarte mult în acești ani care au trecut. Au fost puține critici, iar subiecte can can, deloc.

Comuna Măgurele nu s-a aflat în campanie electorală timp de 4 ani, ci într-o continuă modernizare.

Știm că o comunitate poate progresa dacă viitoarele generații au acces la un sistem educațional performant.

Asta a înțeles și Vasilică Diaconu, primarul comunei Măgurele, și, de fiecare dată când ne-a invitat să fim prezenți la proiectele educaționale desfășurate în cadrul Școlii Gimnaziale Măgurele, mesajul său a fost constant: “Investind în educație, investim în viitor și numai așa vom duce Prahova pe primul loc!”

Este notabil că pentru educație, Vasilică Diaconu a dus la Școală Măgurele proiecte europene și digitalizarea integrală a instituției.

Pentru locuitorii comunei a simplificat procesul de plăți, prin trecerea la sistemul de plăți online, la Măgurele, pe ghișeul.ro.

Când treci pe DN1A, spre Vălenii de Munte, îți sare în ochi cea mai modernă Sală a Sporturilor, construită pe Valea Teleajenului, în mediul rural prahovean.

Și dacă nu te convinge sala de sport, în aceeași incintă, copiii din Măgurele și nu numai, se pot bucura de un parc de distracții spectaculos, care în weekend-uri este arhiplin.

Apă, gaze și canalizare au fost asigurate în acești ani pentru îmbunătățirea condițiilor de viață ale locuitorilor comunei, utilități care au reprezentat un interes sporit pentru conducerea Primăriei Măgurele.   

Infrastructura rutieră a fost prioritatea primarului Vasilică Diaconu, oamenii beneficiind de străzi și drumuri agricole asfaltate, pistă pentru biciclete și trotuare pietonale.

Vasilică Diaconu, președintele Asociației Comunelor din România – Filiala Prahova

  • a accentuat mereu în discursul său, importanţa cooperării între primari şi identificarea de noi proiecte pentru dezvoltarea localităţilor prahovene;
  • prioritățile mandatului său de președinte ACoR sunt dezvoltarea uniformă a infrastructurii, investițiile în sănătate, promovarea și susținerea sportului, digitalizarea instituțiile de învățământ și a instituțiilor publice;
  • militează pentru diseminarea celor mai bune soluții și idei de proiecte, către toți primarii prahoveni, iar în acest sens, susține toate proiectele primarilor, indiferent de apartenența politică, care sunt menite să îmbunătățească nivelul de trai al localităților pe care le conduc;

În premieră pentru mediul rural prahovean, Vasilică Diaconu a adus în prim-plan două proiecte foarte importante:

  • președintele ACoR a anunțat organizarea Galei Satului Prahovean;
  • a inițiat și semnat parteneriatul strategic între ACoR Prahova și Facultatea de Științe Economice din UPG Ploiești.

Acesta este omul implicat în comunitatea prahoveană, Vasilică Diaconu, așa cum noi l-am cunoscut.

,,În contextul apropierii alegerilor locale, doresc să-i asigur pe toți candidații care vor intra în această competiție, de tot respectul meu. Voi fi un competitor corect și nu voi uza de avantajele funcției pe care o dețin. Îmi doresc o campanie constructivă, bazată pe bunul simț al dialogului, cu propuneri de proiecte realiste și fără atacuri la persoană! Nu cer în schimb decât un singur lucru: decență și respect pentru competiție, competitori și cetățenii comunei noastre!

Sunt un om simplu, onest, care, de când am intrat în administrația locală, am dat dovadă de o mare putere de muncă, de hotărâre, de implicare și inițiativă. Nu am promis proiecte nerealiste și am reușit cu multă muncă și efort ca, împreună cu colegii mei și încurajați de încrederea cetățenilor, să schimbăm imaginea comunei noastre. Sprijinul și încrederea pe care mi le-ați arătat mereu sunt principalele motive pentru care doresc ca împreună cu echipa mea de consilieri locali PNL să continuăm parcursul nostru de dezvoltare a comunității în care trăim și să demonstrăm că în Comuna Măgurele, se poate!

Ușa mea a fost și va rămâne mereu deschisă, la fel și telefonul. Am fost și voi rămâne în slujba cetățenilor acestei comune! Așa cum am mai spus, îmi place „lucrul bine făcut” și am demonstrat mereu că sunt un om al faptelor! Fiecare proiect propus și realizat de noi are povestea lui și cine vrea să o asculte o va afla în perioada următoare!

Cu respect și încredere,

Vasile Diaconu,
Primarul Comunei Măgurele”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.