Petrolul Ploiești a lansat un apel umanitar pentru Ionuț Șerban (28 de ani), fostul fotbalist de la Dinamo, care trece prin clipe extrem de dificile. Acesta nu s-a simțit deloc bine, motiv pentru care a fost dus la spital. Problemele sale de sănătate sunt încă necunoscute.

„Găzarii” încearcă să pună umărul la ajutorarea lui Ionuț Șerban, dat fiind faptul că este născut în orașul Ploiești. Clubul prahovean a postat un mesaj pe rețelele de socializare, prin care îndeamnă oamenii să doneze sânge pentru fostul jucător al „câinilor”.

Apel umanitar,

Fostul jucător de prim-eșalon, ploieșteanul Ionuț Șerban (28 ani), are nevoie, urgent, de ajutor. Din păcate, în urma unei stări de rău inexplicabile, Ionuț, tatăl unei fetițe în vârstă de 9 ani, a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Ploiești joi noapte, de unde, în urma analizelor preliminare, a fost transferat la Institutul Clinic Fundeni, de la București, pentru investigații amănunțite. 
Ionuț are nevoie urgentă de donare de sânge doar grupa B(3) cu Rh negativ.
Cei care au grupa sanguină respectivă și pot și vor să ajute sunt rugați să se prezinte de urgență, zilele următoare, la Centrul de Transfuzie Sanguină Ploiești, și să anunțe că au B(3) NEGATIV. La donare vor avea prioritate.
De asemenea, în momentul donării, trebuie făcută mențiunea: „Șerban Ionuț Daniel – Fundeni – Secția Hematologie 1 – dr. Barbu Sânziana”, au transmis ploieștenii, prin intermediul unui comunicat.

Ionuț Șerban a jucat 8 ani la Dinamo de la care a plecat în vara lui 2021, după 8 ani în tricoul „câinilor”, a mai trecut pe la CSM Cetatea Turnu Măgurele și CS Blejoi, ambele din Liga a 3-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.