“Excursia Anului” – a doua ediție își propune ca și în 2024 să fie la fel de entuziasmantă ca precedenta, care s-a bucurat de un mare succes. Pe 20 aprilie 2024, 550 de copii, de la clasa pregătitoare până la clasa a VIII-a, alături de însoțitori, vor pleca într-o călătorie spre București. Acolo, vor avea ocazia să exploreze Muzeul Geologic Național și Expoziția de Dinozauri, urmată de un spectacol captivant la Circul Metropolitan București.

Pentru a asigura deplasarea în cele mai bune condiții, Primăria Sinaia va implementa măsuri speciale pentru gestionarea traficului celor 12 autocare care vor forma o coloană impresionantă pe drumul către București.

În dimineața zilei de 20 aprilie 2024, traficul rutier va fi restricționat pe B-dul Carol I, între intersecția cu B-dul Republicii până la intersecția cu str. Aosta , între orele 06:30 și 07:30, pentru a facilita îmbarcarea copiilor și formarea coloanei de autocare.

“Cu bucurie și entuziasm, am pregătit Excursia Anului 2024. Este deja o tradiție ca în preajma Sărbătorii Paștelui, săorganizăm acest eveniment care aduce zâmbete și creeazăamintiri de neuitat. Această excursie este mai mult decât o simplă ieșire distractivă; este o aventură educativă, o lecție de viață și o ocazie de a întări legăturile dintre copii, profesori și părinți, spune Vlad Oprea – Primarul orașului Sinaia.

Vă prezentăm mai jos și câteva fotografii din cadrul primei ediții “Excursia Anului”:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.