Pe voi unde vă poartă amintirile când se apropie Sărbătoarea Sfintelor Paști? Mie îmi vin în minte pomii înfloriți, acasă, la bunici, unde bucuria cea mai mare erau dulciurile făcute în casă, pască și cozonac.

Bunătăți cu o crustă rumenă, lucioasă și extrem de fragedă, adevărate delicii culinare pe care abia așteptam să le savurăm.

În Joia Mare, la Dulce cu Suflet, în Ploiești, pe strada Munteniei 32, Mina Istudor ne-a așteptat cu aceste arome de care vă povestesc, autentice, ca la bunicii noștri acasă!

Cum reușește? Ei bine, tânăra antreprenoare, care împreună cu mama sa, muncesc de dimineața până seara să onoreze toate comenzile de cozonaci și pască, ne dezvăluie în cele ce urmează, secretele care îndulcesc aceste bunătăți!

Urmăriți materialul video, filmat chiar în laboratorul de prăjituri, la Dulce cu Suflet!

Citiți întreaga poveste Dulce cu Suflet, spusă chiar de Mina Istudor:

Dulce Cu Suflet, povestea care dă gust cozonacilor, ca la bunica acasă | Interviu și Galerie Foto
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.