“Lupii Galbeni” au semnat condica cu superficialitate în confruntarea din etapa precedentă cu FC Botoșani și au pierdut (1-2). La scorul de 1-1, Hanca a ratat un penalty. Astfel, „lupii” au mai rămas cu un avans de numai trei puncte față de zona barajului.

Conducerea clubului nu este mulțumită de Laszlo Balint, deși antrenorul nu a avut destul timp să își pună în practică viziunea, fiind numit pe 8 aprilie.

Se vehiculează că sunt negocieri cu Adrian Ursea, fostul tehnician al lui Nice.

Jyry și Jair sub semnul întrebări!

,,Întâlnim un adversar greu și o să fie un meci complicat pentru noi. În opinia mea, și le-am spus asta și băieților, Oțelul este cea mai bună echipă din play-out.

S-a calificat în finala Cupei României, va lupta pentru un trofeu, așa cum cunt convins că va lupta și pentru prima poziție din play-out. Dar, fel de convins sunt și de faptul că deznodământul partidei de mâine este la îndemâna noastră și putem să îndreptăm către noi punctele care ne-ar aduce liniștea. Nu am să reușit să o facem, din păcate, în etapa trecută, dar nu ne întoarcem la ce a fost.

Am făcut o analiză profundă a lucrurilor pe care le-am dori a fi reparate și sper ca reacția băieților să fie una foarte bună, la nivelul agresivității și atitudinii adversarului”, a spus Laszlo Balint, tehnicianul mizând pe o răbufnire de orgoliul a elevilor săi.

„De când am venit aici am spus că am găsit jucători cu experiență, cu un CV foarte bun, care au jucat la echipe foarte bune, inclusiv în campionate puternice, și de aceea ma bazez și pe orgoliul lor, să se vadă că țin la prestigiul lor și al clubului.

Antrenamentele din această săptămână chiar au fost la un nivel foarte bun în ceea ce privește concentrarea și atitudinea, sper doar să evităm greșelile care s-au făcut în meciurile precedente. Jucătorii par să fi înțeles mesajul meu, procesul de antrenament a fost unul foarte eficient, toate obiectivele au fost atinse, dar rămâne să se vadă și pe teren asta.

Trebuie să intrăm cu mare curaj, cu mare încredere, pentru că luptăm pentru noi, pentru club, pentru tot ceea ce înseamnă Petrolul, spiritul petrolist și suporterii noștri”, a continuat Balint.

Dacă din punct de vedere al stării de spirit lucurile sunt în regulă, nu același lucru se poate spune și în privința buletinului medical, doi dintre componenții liniei mediene, brazilianul Jair și finlandezul Jyry fiind incerți pentru confruntarea cu Oțelul.

„Au rămas ceva urme după jocul din ultima etapă. Jyry și Jair sunt incerți și, din ce am discutat cu staff-ul medical, sunt șanse destul de mici să ne putem baza pe ei”, a spus Laszlo Balint.

Meciul de mâine va începe la ora 15.30, biletele putând fi procurate atât on-line, de pe www.iabilet.ro, cât și de la casa stadionului, ce va fi deschisă începând cu ora 10.00.

Partida va fi arbitrată de către o brigadă ce-l va avea la centru pe Horia Mladinovici (București), cel care va fi ajutat, de la cele două linii, de către Ciprian Danșa (Satu Mare) și Valentin Avram (București). Rezervă va fi Valentin Porumbel (Oltenița), iar în cabina VAR se vor afla Viorel Flueran (Craiova, arbitru VAR) și Mihăiță Necula (București, arbitru AVAR).

Ca observatori au fost delegați Sorin Boca (Iași, pentru arbitraj) și Ioan Mărginean (Alba Iulia, pentru organizare).

Partida va putea fi urmărită pe canalele deținătoare de drepturi, Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport.

Sursă foto – FC Petrolul
– Contrast Media Production

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.