ANKARA, TURKIYE - MAY 21: Turkish President Recep Tayyip Erdogan (R) meets with Romanian Prime Minister Marcel Ciolacu (L) at the Presidential Complex in Ankara, Turkiye on May 21, 2024. TUR Presidency/Murat Cetinmuhurdar / Anadolu/ABACAPRESS.COM

Românii vor intra în Turcia doar cu buletinul. Preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdoğan a semnat un decret prezidenţial, cu ocazia vizitei pe care premierul Marcel Ciolacu o face marţi la Ankara. Decizia se va operaţionaliza în jurul datei de 1 iunie, potrivit unor surse oficiale.

”Cetăţenilor români care deţin o carte naţională de identitate li se acordă scutire de viză pentru călătoriile lor turistice şi tranzitul către Turcia cu o şedere de maximum 90 de zile în orice perioadă de 180 de zile, conform articolului 18 din Legea nr. 6458 privind străinii. şi protecţie internaţională”, prevede decretul semnat de preşedintele Turciei.

Decizia se va operationaliza în jurul datei de 1 iunie, potrivit surselor.

Premierul Marcel Ciolacu a fost primit, luni, pe Aeroportul Internaţional Esenboga, de reprezentanţi ai autorităţilor din Ankara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.