Copiii din comuna Măgurele au ales să-ți petreacă ziua împreună cu părinții, cadrele didactice și autoritățile locale, într-o atmosferă relaxantă, plină de emoție și multe activități surpriză, în incinta Școlii Gimanziale Măgurele.

Cei mici au participat la o serie de ateliere educaționale precum lansare de carte, simfonia sufletului copiilor, alt atelier intitulat lumea fluturilor.

Adolescenții ne-au surprins pozitiv cu piese de teatru susținute în limba engleză, dansuri moderne, program artistic în care copiii și-au etalat calitățile de mici artiști, ateliere de pictură, jocuri distractive, demonstrație de arte marțiale.

Părinții s-au alăturat copiilor, asigurându-le acestora mici surprize ce au constat în dulciuri, apă și suc.

,,La mulți ani, copii frumoși și iubiți!

Voi sunteți cea mai puternică motivație pentru mine și știu că merită! Doar împreună cu voi vom schimba mentalități și vom transforma în bine lumea în care trăim.

Tocmai de aceea, cea mai mare parte a proiectelor mele sunt gândite pentru voi!

Voi sunteți mândria și speranța noastră! Cea mai bună investiție nu este în betoane și infrastructură, ci în voi. Vă iubesc și vă mulțumesc pentru inspirație! Vă mulțumesc, vouă, părinților pentru minunile de copii!

Și dacă prin faptele mele reușesc să aduc un pic mai bine în viața voastră, pot spune că a meritat!

Pentru miile de copii români care trăiesc dincolo de granițele țării, pentru alte sute de mii care plâng acasă după părinții aflați la muncă în străinătate voi continua.

Singura mea dorință azi, de 1 Iunie este ca toți copiii noștri să fie fericiți în România La mulți ani, dragilor!”, a spus Claudia Iliescu, directorul Școlii Gimnaziale Măgurele.

Cea mai mare surpriză pentru copiii din Măgurele, o reprezintă cadoul făcut de către Primăria Comunei Măgurele, anume o sală de sport multifuncțională, la standarde de ultimă generație, proiect de suflet al primarului Vasilică Diaconu.

De săptămâna viitoare, copiii vor putea să-și desfășoare activitățile sportive într-un spțiu adecvat și în siguranță.

Copiilor din Măgurele li s-au alăturat la eveniment, numeroși copii din Centrul de Servicii Comunitare „Sfânta Maria Vălenii de Munte”, care s-au bucurat de momente emoționante, de mici cadouri, dar și de susținerea financiară din partea autorităților locale din Măgurele, în vederea organizării unei excursii la Parcul Bucov, cu vizită la Grădina Zoologică.

Primarul Vasilcă Diaconu le-a urat copiilor la mulți ani și i-a invitat să participe joi, 6 iunie, la inaugurarea sălii de sport.

„Am fost mereu alături de copii, am susținut educația și sportul, iar în acest an am reușit să vin în întâmpinarea copiilor, cu mult așteptata sală de sport.

Sunt convins că sportul reprezintă o provocare pentru ei și că din acest moment vor avea asigurat spațiul necesar pentru practicarea oricărui sport, la nivel de performanță.

Investind în educație prin sport, investim în sănătatea copiilor noștri.

După cum spunea Lucian Blaga, “Copilăria este inimă tuturor vârstelor”, așa că vă îndemn ca măcar pentru o zi, să fim cu toții copii și să ne bucurăm de 1 iunie!”, a spus Primarul comunei Măgurele, Vasilică Diaconu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.