Astăzi sărbătorim copilăria, cea mai frumoasă perioadă din viața fiecărui om.

Copii, vă dorim să vă bucurați de fiecare moment al acestei perioade, să râdeți cu toată inima și să explorați lumea cu ochii mari și curioși. Fie ca inocența și puritatea copilăriei să va însoțească mereu, iar visurile pe care le aveți acum, să devină cândva realitate.

Cel mai important îndemn, nu vă grăbiți să creșteți!

Pentru cei mici, ieri, 31 mai a.c., polițiștii, pompierii și jandarmii prahoveni au fost în lumea copiilor, având loc cea de-a III-a ediție a evenimentului ,, Împreună pentru siguranța copiilor”, unde, pentru 4 ore ne-am aflat pe esplanada Palatului Culturii și am serbat copilăria, interacționând cu sute de copii.

Am prezentat ateliere ale polițiștilor Serviciilor pentru Acțiuni Speciale, Serviciul Rutier, Criminalistic, dar și ateliere ale polițiștilor Biroului pentru Protecția Animalelor, Siguranța Școlară și Compartimentului de Analiza și Prevenire a Criminalității.

Am colorat cadrul cu baloane, desene pe asfalt sau pe mâini, aceastea din urmă devenind ,,amprentele” copiilor în evenimentul nostru dedicat lor.

Activitățile dedicate lor continuă și azi, la acest moment aflându-ne pe Stadionul Ilie Oana, la evenimentul sportiv ,, Ziua micilor campioni”, cu ateliere ale polițiștilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și cel Criminalistic, așteptând micuții campioni să ne cunoască.

La mulți ani copii, de pretutindeni!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.