Camera de Comert si Industrie Prahova in colaborare cu Casa de Asigurari de Sanatate Prahova, avand ca parteneri  Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania – CECCAR – Filiala Prahova si Universitatea Petrol-Gaze Ploiesti, au  organizat miercuri, 5 iunie 2024, la sala “Europa” de la sediul CCI Prahova, seminarul informativ cu noutatile legislative din sfera asigurarilor de sanatate

Amfitrion al  evenimentului a fost Presedintele CCI Prahova, Dl. Aurelian Gogulescu care, in cuvantul sau de bun-venit a evidentiat rolul acestor actiuni pentru o corecta si eficienta informare a reprezentantilor firmelor. De altfel, aceste seminarii au devenit traditionale in ultimii ani, in agenda de evenimente a CCI Prahova.

In cadrul seminarului, au sustinut prezentari pe teme privind concediile medicale si indemnizatiile in asigurarile sociale de sanatate, expertii C.A.S Prahova –  Dl. Catalin Maguleanu – Director General, impreuna cu echipa sa de specialisti.

La eveniment au participat peste 60 persoane – reprezentanti ai firmelor prahovene, dar si din Bucuresti, membri ai CECCAR Prahova, studenti ai Facultatii de Stiinte Economice – din cadrul UPG Ploiesti, reprezentanți si conducerii CNAS si ai CAS Brăila.

Prezentarile au fost urmate de o sesiune interactivă de întrebări si răspunsuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.