Fostul internaţional turc Mehmet Topal (38 de ani) este noul antrenor al echipei Petrolul Ploieşti, el înlocuindu-l în funcţie pe tehnicianul Laszlo Balint, informează gruparea prahoveană pe site-ul său oficial.

„Mehmet Topal, jucător de legendă al fotbalului turc, fost căpitan al naţionalei Turciei şi al lui Fenerbahce Istanbul, de trei ori câştigător al Superligii Turciei cu trei echipe diferite, Galatasaray, Fenerbahce şi Başakşehir, de asemenea fost jucător important al Valenciei în La Liga, este noul antrenor al echipei noastre”, se menţionează pe site-ul citat.

Topal a semnat cu Petrolul Ploieşti un contract valabil pentru următorii 3 ani, urmând să ajungă în România duminică, atunci când îi va cunoaşte şi pe noii săi elevi.

Vezi și “Destine la limită” Petrolul – FC Botoșani se dispută astăzi, 29 aprilie, de la ora 17.30, meciul contând pentru etapa a VII-a din play-out-ul SuperLigii. Partida va fi transmisă în direct de PRIMA Sport, DIGI Sport și ORANGE Sport

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti a anunţat, miercuri, despărţirea de antrenorul Lazslo Balint, care s-a aflat la cârma „lupilor galbeni” în ultima parte sezonului recent încheiat din Superligă.

Balint o preluase pe Petrolul la începutul lunii aprilie, rezilierea contractului său şi instalarea lui Mehmet Topal având legătură cu preconizata preluare a pachetului majoritar de acţiuni a clubului de către un grup de investitori din Turcia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.