Într-o lume în care adesea este celebrat doar succesul, I Love Failure 2024 – INNOVATION aduce în centrul atenției o perspectivă diferită. Pe 21 și 22 octombrie la Opera Națională din București, această conferință va fi locul încare descoperim cum acceptarea vulnerabilității șiînvățarea din eșecuri stau la baza inovației.

Paul Olteanu, fondator Mind Architect, Bogdan Putinică, Country Manager Microsoft România & Moldova, Andreea Roșca, fondatoarea The Vast & The Curious, şi Dan Frînculescu, comediant și om de publicitate, s-au alăturatinițiativei de a reduce teama de eșec şi de a schimba percepțiaasupra acestuia. Prin poveştile lor vor inspira participanții îmbrățişeze fiecare greşeală şi o vadă ca pe o oportunitatede a lua de la capăt şi de a merge mai departe.

“Go for it! If you fail, we’ve got your back!” este mesajul central al acestei ediții care se va auzi direct de pe scena prestigioasăa Operei Naționale din Bucureşti. Acest îndemn puternic îiîncurajează pe participanți își urmeze visele cu curaj șideterminare, știind nu sunt singuri şi înțelegând adevărataputere vine din capacitatea de a învăța și de a crește din greșeli.

Pe 1 iulie, prețul biletelor va crește cu 34%, ceea ce reprezintămomentul ideal de a rezerva un loc la cea mai mare conferințădespre eșec. Mai mult decât o simplă participare, acesta este pasul pe care îl poți face pentru a ajunge la cea mai curajoasăversiune a ta într-o comunitate unde fiecare voce este ascultatăși fiecare poveste este valorizată.

Fii parte din gașca celor curajoși care vor depășeascăaceastă frică, dar au nevoie un impuls. Achiziționează acumbiletele pentru I Love Failure 2024 – INNOVATION accesândlinkul https://ilovefailure.world/ și pregătește-te înțelegi orice greșeală e un pas înainte spre idei unice.

***

I Love Failure este o inițiativă începută în România în 2018, dedicată reducerii fricii de eșec în lume prin evenimente uniceîn care speakerii susțin scurte discursuri puternice despre propriile lor eșecuri și lecții învățate. Speakerii sunt de obiceipersoane cu povești uluitoare, de la antreprenori și investitori, până la artiști, sportivi și influenceri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.