Acasă Blog

Prognoza meteo de final de an. Cum va fi vremea de Crăciun și de Revelion

0

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Temperaturile vor fi peste cele specifice la finalul anului.

Prognoza meteo pentru săptămâna 04.12.2023 – 11.12.2023. Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile estice.

Regimul pluviometric va fi local excedentar în extremitatea de sudest a ţării, dar şi deficitar în jumătatea nord-vestică a ţării, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Prognoza meteo pentru săptămâna 11.12.2023 – 18.12.2023

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în cea mai mare parte a ţării, dar cu o abatere termică pozitvă mai accentuată în regiunile intracarpatice.

Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare în regiunile nordvestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Vremea de Crăciun. Prognoza meteo pentru săptămâna 18.12.2023 – 25.12.2023

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări.

Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval în toate regiunile.

Vremea de Revelion. Prognoza meteo pentru săptămâna 25.12.2023 – 01.01.2024
Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile intracarpatice.

Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări.

Prognoza meteo, 5 decembrie. Vremea se va încălzi ușor. Temperaturi apropiate de normal

0

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru marți, 5 decembrie. Temperaturile vor cunoaște o ușoară creștere în comparație cu ziua precedentă, stabilindu-se astfel în apropierea mediei normale pentru această perioadă.

ANM a emis prognoza meteo pentru marți, 5 decembrie. Cerul va fi acoperit de nori, iar în anumite zone se vor înregistra temporar precipitații ușoare sub formă de ninsoare în Carpații Meridionali și de Curbură, precum și în regiunile subcarpatice aferente.

Prognoza meteo, 5 decembrie. Care vor fi maximele zilei

De asemenea, în sud și sud-est se vor înregistra ploi. Există posibilitatea să se formeze polei, în unele zone.

Vântul va fi slab până la moderat, cu intensificări în regiunea de sud a Banatului, și pe durata zilei în zonele montane din sud și în Moldova.

Temperaturile maxime vor oscila între 1 și 9 grade, în timp ce temperaturile minime se vor situa, în general, între -5 și 5 grade. Pe anumite porțiuni, se va forma ceață. Presiunea atmosferică va înregistra o scădere.

Cum va fi vremea în București, pe 5 decembrie

Prognoza meteo, 5 decembrie. În București, temperaturile vor cunoaște o ușoară creștere, stabilindu-se în apropierea mediei normale pentru această perioadă.

Cerul va fi acoperit de nori și se vor înregistra posibile ploi ușoare, dar trecătoare. Vântul va fi slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 5 grade, în timp ce temperatura minimă va oscila între 1 și 2 grade.

Prognoza meteo, 5 decembrie. Vremea în principalele orașe din țară

Prognoza meteo, 5 decembrie. Cum va fi vremea marți, în principalele orașe din țară:

Timișoara: 6 grade Celsius, Precipitații: 0%, Umiditate: 52%, Vân: 13 km/h

Oradea: 3 grade Celsius, Precipitații: 5%, Umiditate: 73%, Vânt: 10 km/h

Baia Mare: 4 grade Celsius, Precipitații: 0%, Umiditate: 63%, Vânt: 11 km/h

Cluj-Napoca: 2 grade Celsius, Precipitații: 0%, Umiditate: 70%, Vânt: 5 km/h

Sibiu: 5 grade Celsius, Precipitații: 0%, Umiditate: 60%, Vânt: 11 km/h

Alba Iulia: 4 grade Celsius, Precipitații: 0%, Umiditate: 70%, Vânt: 5 km/h

Craiova: 3 grade Celsius, Precipitații: 0%, Umiditate: 82%, Vânt: 16 km/h

Târgu Jiu: 3 grade Celsius, Precipitații: 0%, Umiditate: 75%, Vânt: 5 km/h

Suceava: 1 grade Celsius, Precipitații: 0%, Umiditate: 85%, Vânt: 19 km/h

Bacău: 3 grade Celsius, Precipitații: 5%, Umiditate: 72%, Vânt: 23 km/h

Botoșani: 3 grade Celsius, Precipitații: 0%, Umiditate: 78%, Vânt: 21 km/h

Miercurea Ciuc: 1 grade Celsius, Precipitații: 0%, Umiditate: 67%, Vânt: 11 km/h

Brașov: 3 grade Celsius, Precipitații: 0%, Umiditate: 71%, Vânt: 5 km/h

Ploiești: 3 grade Celsius, Precipitații: 5%, Umiditate: 86%, Vânt: 10 km/h

Buzău: 3 grade Celsius, Precipitații: 20%, Umiditate: 86%, Vânt: 8 km/h

Târgoviște: 3 grade Celsius, Precipitații: 0%, Umiditate: 83%, Vânt: 14 km/h

București: 6 grade Celsius, Precipitații: 0%, Umiditate: 83%, Vânt: 14 km/h

Iași: 3 grade Celsius, Precipitații: 0%, Umiditate: 71%, Vânt: 19 km/h

Galați: 7 grade Celsius, Precipitații: 5%, Umiditate: 76%, Vânt: 13 km/h

Brăila: 7 grade Celsius, Precipitații: 10%, Umiditate: 76%, Vânt: 13 km/h

Constanța: 9 grade Celsius, Precipitații: 0%, Umiditate: 74%, Vânt: 19 km/h.

A ratat România încă un tren Schengen? Ce spun politicienii și analiștii

0

A ratat România încă un tren Schengen? Ratarea obiectului privind aderarea României la spațiul Schengen este o nedreptate, atrag atenția unii europarlamentari și specialiști.

Consiliul Justiţie şi Afaceri Interne (JAI) al Uniunii Europene (UE) nu a avut pe ordinea de zi subiectul privind aderarea țării noastre la Schengen.

Acest fapt a stârnit o serie de reacții în rândul politicienilor români și al specialiștilor, deși unele voci spun că nu e totul pierdut.

Sergiu Mișcoiu, profesor universitar la Facultatea de Stdii Europene din cadrul UBB Cluj consideră că presiunile asupra Austriei au fost enorme și sunt în continuare, în ceea ce privește extinderea spațiului Schengen. El a explicat contextul acestui eșec.

Citește și: Vicepreședintele CJ Argeș anchetat, după ce a cumpărat 5 locuințe sociale de la firma unui prieten

„Austria se poziționează în continuare împotriva extinderii Spațiului Schengen sub orice formă. Calendarul electoral ii obligă pe guvernanții austrieci sa fie intransigenți în această privință pentru a nu fi total marginalizați de extrema dreaptă la următoarele alegeri din 2024. Șansele ca României să îi fie aprobată cererea de aderare la Schengen sunt deci mici, cu excepția cazului în care, în mod spectaculos, partidul domnului Nehammer nu decide să efectueze o întoarcere cu 180 grade către centru și să redevină creștin- democrat, asa cum fusese începând cu anii 1960 până în anii 1990.

Totul depinde deci de politica internă austriacă. Istoria va fi însă neiertătoare cu ÖVP, care oricum nu va putea face față retoricii extremei drepte și va pierde teren, devenind probabil al treilea sau chiar al patrulea partid austriac în urma următoarelor alegeri.

Presiunile asupra Austriei au fost enorme și sunt în continuare. Însă dacă cedează acum, Nehammer crede că va fi tras la răspundere de electorat. Are nevoie de o nouă strategie europeană anti-migrație ca să pună ceva pe masă pentru a justifica un eventual acord pentru ca România și Bulgaria să între în Schengen. Or, UE nu poate să devină fortăreață și să elimine posibilitatea de a accepta migranți în măsura în care populația este extrem de îmbătrânită și europenii nu acceptă locuri de muncă mai slab plătite”, a spus Sergiu Mișcoiu.

Continuarea în Monitorulcj.ro

Citește și: Magistrații cer CSM organizarea de concursuri pentru cele 1000 de posturi libere de la judecătorii

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Consiliul Europei)

Mobilizare pe drumul expres Cluj – Autostrada Transilvania. Sute de utilaje și muncitori pe șantier

0

Mobilizare pe drumul expres Cluj – Autostrada Transilvania. Constructorii continuă în ritm alert lucrările la drumul de legătură pentru asigurarea conexiunii dintre A3 și DN1, în dreptul localității Tureni.

Mobilizare excelentă pe șantierul drumului de legătură A3-DN1, chiar și pe vreme rece. Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Cluj a realizat, recent, verificări pe șantierul DEx 4 A3 – DN1 (Tureni), un drum cu lungimea de 5 kilometri care va lega Clujul la Autostrada Transilvania.

Lucrările au ajuns deja la un progres de 5,5% și continua, în ciuda condițiilor de meto nefavorabile. În această perioadă, se lucrează la decopertarea stratului vegetal și săpătura pentru aducerea la cotele din proiect a terenului de fundare pentru bretelele Gilău – Tureni și Turda – Tureni și execuție piloți infrastructură la pasajul de pe DN1.

Antreprenor pe acest drum este asocierea Dimex 2000 Company SRL (Lider) – Autotehnorom SRL – OPR Asfalt SRL – Obras Publicas Y Regadios SA – CON-A Operations SRL, care trebuie să construiască drumul de 5 kilometri în 18 luni de la semnarea ordinului de începere a lucrărilor, pe 21 august 2023. Termenul contractual pentru finalizarea lucrărilor este luna februarie 2025, însă, cu toate acestea, drumul ar putea fi deschis la finalul anului viitor, au afirmat autoritățile, în mai multe rânduri.

Citește și: Vicepreședintele CJ Argeș anchetat, după ce a cumpărat 5 locuințe sociale de la firma unui prieten

„La legătura Clujului la autostradă se lucrează – un proiect care va fi gata până la sfârșitul lui 2024/începutul lui 2025. E un proiect pentru care m-am bătut enorm de mult ca să obțină finanțarea și aprobările necesare. Iată că se lucrează. Acela va ajuta Clujul, să decongestionăm traficul pe axa Baciu-Bulevardul Muncii și trecerea spre Apahida, după care să ajungă la centură și să se poată duce de acolo spre celelalte părți. Și să nu mai intre prin Gilău tot acest trafic nenecesar, care astăzi vine de la București sau de pe autostradă și se descarcă la Nădășel și bate tot Baciul și Clujul, aglomerând orașul. Atunci, șoferii vor coborî pe la Tureni și vor merge pe centura de la Vâlcele la Apahida și de acolo vor merge la Baia Mare sau la Bistrița, în direcțiile cerute. Nu mai trebuie să vină prin Cluj traficul acela greu. E un proiect important, care e în lucru”, a spus primarul Emil Boc, la scurt timp de la începerea lucrărilor.

Valoarea contractului este de 562 de milioane de lei fără TVA.

Continuarea în Monitorulcj.ro

Citește și: Magistrații cer CSM organizarea de concursuri pentru cele 1000 de posturi libere de la judecătorii

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Foto: Captură video)

Vicepreședintele CJ Argeș anchetat, după ce a cumpărat 5 locuințe sociale de la firma unui prieten 

0

Vicepreședintele CJ Argeș anchetat de DNA, după ce a cumpărat 5 locuințe sociale de la firma unui prieten. Marius Florinel Nicolaescu este urmărit penal sub acuzațiile de complicitate la abuz în serviciu și folosirea de informații nedestinate publicității după ce, în 2022, a aprobat cumpărarea a 5 imobile la preț supraevaluat pentru persoanele cu dizabilități din județ.

În anului 2022, în contextul realizării proiectelor „Locuințe protejate – siguranță și îngrijire Argeș”, „Centru de criză pentru persoane adulte cu dizabilități” și „Centru Respiro pentru persoane adulte cu dizabilități”, ce vizau achiziția de către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Argeș (D.G.A.S.P.C.) Argeș a unor locuințe destinate persoanelor vulnerabile, Marius Florinel Nicolaescu, ar fi comunicat, potrivit DNA, unor oameni de afaceri mai multe informații nedestinate publicității referitoare la:

– modul de compartimentare al viitoarelor imobile care urmau să fie achiziționate,

– prețul care va fi oferit pentru fiecare imobil,

– perioada în care urmau să fie făcute achizițiile (în cursul anului 2023),

– modalitatea de achiziție.

„În cursul anului 2023, conducerea D.G.A.S.P.C. Argeș, beneficiind de ajutorul vicepreședintelui CJ, ar fi achiziționat de la o societate comercială administrată de una din persoanele cărora li se divulgaseră aceste informații, cu încălcarea prevederilor legale și la prețuri supraevaluate, un număr de cinci clădiri destinate persoanelor vulnerabile, în condițiile în care acestea nu erau finalizate și nu erau racordate la rețelele de apă, gaze și canalizare”, menționează procurorii.

Citește și: Miliardarii naziști. Istoria neagră a BMW, Porsche, Dr. Oetker și a altor corporații azi populare

Vicepreședintele CJ Argeș anchetat, pentru un prejudiciu de 3,5 milioane de lei

„Prin aceste demersuri, a fost cauzat un prejudiciu D.G.A.S.P.C. Argeș de până la 3.550.000 lei, concomitent cu obținerea unui folos necuvenit, în același cuantum, pentru societatea omului de afaceri, beneficiar al informațiilor nedestinate publicității”, se arată într-un comunicat al DNA.

Procurorii precizează că în cauză se desfășoară acte de urmărire penală și față de alte persoane.

În cursul zilei de 7 septembrie 2023, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se efectuează percheziții domiciliare în 21 locații, situate pe raza județului Argeș, din care trei sunt sedii ale unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Sfântul Ierarh Nicolae este un sfânt cinstit de toată creștinătatea

0

Personalitatea sa cumulează trei elemente principale: ascetismul sirian, noblețea romană și inteligența greacă. A strălucit prin bunătate și înțelepciune.

Pentru multa sa bunătate a fost ales arhiereu, pentru dreapta sa credință a fost prins și întemnițat împreună cu alți creștini și a primit de la Dumnezeu darul facerii de minuni.

Sfântul Nicolae a fost un mare teolog și un episcop pragmatic, intervenind în eparhia sa ori de câte ori era nevoie. A trăit la sfârșitul secolului al treilea și s-a născut într-o familie bogată în localitatea Patara, în provincia Lichia.

Încă din copilărie, Sfântul Nicolae a dovedit comportament spiritual, iar în timpul tinereții s-a remarcat prin purtare aleasă, post, discernământ și viață  duhovnicească intensă. După moartea părinților săi, Teofan și Nona, a împărțit averea săracilor și a plecat în pelerinaj în Țara Sfântă.

Îndemnat de Dumnezeu s-a reîntors și, printr-o minune, a fost ales în fruntea eparhiei Mirei Lichiei. Tradiția spune că Dumnezeu s-a arătat în vis unui episcop bătrân, pe care l-a îndemnat să pună arhiepiscop pe primul bărbat care va intra a doua zi în biserică.

La început Sfântul a refuzat această funcție, însă Mântuitorul i s-a arătat în vis, dăruindu-i Evanghelia și îndemnându-l să primească noua demnitate. Apărând legea lui Hristos, a mers prin cetate și a distrus toate statuile la care de închinau păgânii și a fost întemnițat.

Când pe tronul Imperiului Bizantin a urcat Constantin cel Mare a fost eliberat, iar creștinii nu au mai fost persecutați. La Sinodul întâi Ecumenic, Sfântul Nicolae a vorbit pentru prima dată despre cinstirea Maicii Domnului în Biserică ca Născătoare de Dumnezeu.

Făcător de minuni chiar din timpul vieții, a oprit furtuna în timpul unei călătorii, a înviat un tânăr corăbier care se înecase, a vindecat mulți bolnavi și demonizați. Altă minune este cea cu fetele care urmau să se desfraneze, din pricina sărăciei și cărora, în taină, le arunca în curte o pungă cu galbeni ca să aibă cu ce trăi.

El a fost discret cu minunile pe care le săvârșea, a fost mare ajutător al tinerilor și datorită acestora este considerat ocrotitorul copiilor, în special al celor săraci, dar și al marinarilor, brutarilor, fetelor nemăritate, al celor acuzați pe nedrept.

Nu se știe exact anul în care a plecat la Hristos, unele surse indicând 340, altele 350, dar data este 6 decembrie.

În anul 1087, moaștele sale, care rămăseseră în Mira Lichiei, au fost duse la Bari, în Italia, de frica expansiunii musulmane.

Acolo este o criptă unde sunt îngropate moaștele Sfântului Nicolae. Din acest mormânt, săpat cam la doi metri sub pământ se spune că izvorăște un lichid incolor, care se numește Mana sau Santa Mana.

E ca un fel de aghiazmă, un mir mai fluid. O dată pe an, episcopul locului face o slujbă și extrage cu o seringă această Santa Mana, pe care o amestecă cu apă, o binecuvântează și apoi o împarte credincioșilor.

O parte din mâna dreaptă a Sfântului Nicolae se află la Biserica Sfântul Gheorghe Nou din București. Din toate părțile creștinătății, credincioșii vin cu evlavie și smerenie să se roage la Sfântul Nicolae, cinstind sfintele sale Moaște.

Ploieștenii primesc agent termic în parametri buni, dar sunt asociații care nu și-au plătit facturile de peste un an! Cine suportă consecințele?

0

Ploieștenii racordați la sistemul centralizat de termoficare a Ploieștiului, beneficiază anul acesta de funcționarea fără întrerupere a furnizării agentului termic.

Ba mai mult de atât, compania de furnizare a apei calde și a căldurii, Termo Ploiești, a asigurat încă de la începutul sezonului rece, un climat constant de confort în casele ploieștenilor, prin remedierea rapidă a oricărei avarii apărute pe rețeaua de distribuție a agentului termic, fără a recurge la întreruperi semnificative.

Cu toată eficiența de care Termo Ploiești a dat dovadă față de ploieșteni, există asociații de proprietari din Municipiul Ploiești, care nu au plătit facturile de furnizare a agentului termic, de peste un an.

Ce repercusiuni poate genera neplata facturilor la termie, de către anumite asociații de proprietari? Creșterea facturilor față de cetățenii care nu sunt rău-platnici.

Pentru a avea o viață bună în comunitate, facem apel la solidaritate!

P.S. Nu uitați să vă plătiți facturile! Oamenii corecți nu sunt obligați să vă suporte cheltuielile!

Bărbat de 71 de ani decedat într-un accident rutier pe DN 1, la Nistorești

0

UPDATE: Conducatorul auto de 71 de ani a fost declarat decedat.

Pompierii militari prahoveni acționează pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire a incendiilor, descarcerarea și acordarea asistenței medicale de urgenţă în cazul producerii unui accident rutier în Breaza.

La locul evenimentului s-au deplasat o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă.

În evenimentul rutier au fost implicate un autocamion și un autoturism la bordul cărora se aflau doar șoferii. Conducătorul auto al autoturismului era încarcerat astfel că pompierii au acționat pentru extragerea acestuia dintre fiarele contorsionate. Este vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 50 ani aflat în SCR, se execută manevre de resuscitare.

Celălalt ocupant este conștient, fără marca traumatica.

Incendiu la sediul CEC BANK din centrul Ploieștiului | FOTO

0

În urma cu puțin timp pompierii din cadrul ISU Prahova au fost informați prin apel la 112 privind producerea unui incendiu la sucursala CEC BANK din municipiul Ploiești, Piața Victoriei.

În cel mai scurt timp la locul indicat s-au deplasat pompierii militari cu 2 autospeciale de stingere, o autospecială pentru descarcerare si un echipaj SMURD.

La sosirea echipajelor, încăperea sucursalei era inundată cu fum, iar persoanele aflate în interior s-au autoevacuat.

După efectuarea recunoașterii, s-a constatat faptul că fumul a fost degajat de la nivelul unui aparat de aer condiționat. Nu sunt probleme deosebite. Se acționează pentru aerisirea încăperii.

ISU PRAHOVA

PATINAJ ARTISTIC / 212 sportivi din 19 ţări participă la cea de-a şasea ediţie a EduSport Trophy

0

De pe 6 şi până pe 10 decembrie, la Patinoarul Allianz-Ţiriac din Otopeni se desfăşoară cea de-a şasea ediţie a competiţiei internaţionale de patinaj artistic EduSport Trophy, la care participă 212 sportivi din 19 ţări.

Alături de reprezentanţii României, delegaţii numeroase vin din Italia, Israel, Bulgaria, Ucraina, Turcia, dar ajung la Otopeni şi patinatori din Africa de Sud, Australia, Austria, Cehia, Emiratele Arabe Unite, Franţa, Georgia, Grecia, Lituania, Marea Britanie, Peru, Serbia, Slovenia.

„Nu mai puţin de patru competiţii internaţionale de patinaj artistic au loc în această perioadă –  şi una dintre ele se desfăşoară în România”, precizează Andreea-Cristina Pascu, antrenoare de patinaj şi organizatoare a concursului. „Organizăm ediţia a şasea a EduSportTrophy în luna decembrie tocmai pentru a oferi posibilitatea sportivilor să-şi facă baremele necesare calificării la Campionatele Europene şi Mondiale de anul viitor”.

În sezonul competiţional 2023/2024, aflat în derulare, Campionatele Europene au loc la Kaunas, în Lituania, în perioada 8-14 ianuarie 2024, Mondialele de juniori se desfăşoară la Taipei în săptămâna 26 februarie-3 martie 2024, iar Mondialele seniorilor sunt organizate la Montreal, în Canada, în intervalul 18-24 martie 2024.

Cea mai titrată patinatoare a României, Julia Sauter, vine şi ea la EduSport Trophy, o competiţie de tradiţie în calendarul sportivei. Julia va concura la Otopeni pe 8 şi 9 decembrie, după ce a obţinut sezonul acesta locul 6 la competiţia Nepela Memorial de la Bratislava (Slovacia), locul 1 la Tirnavia Ice Cup, din Trnava (Slovacia), şi locul 4 la Tallinn Trophy, în Estonia.

Julia e legitimată din primăvara acestui an la CSM Corona Braşov, e antrenată încă din 2010 de Marius Negrea şi e sportiva cu cele mai bune clasări internaţionale din istoria patinajului artistic feminin românesc: locul 18 la Campionatele Mondiale ediţia 2022, locul 20 la Campionatele Mondiale ediţia 2023, locul 10 la Campionatele Europene ediţia 2023.

De altfel, clasarea Juliei în Top 10 la cea mai recentă ediţie a Europenelor a deschis posibilitatea ca România să trimită încă o sportivă la Campionatele Europene de anul viitor din Lituania. Două patinatoare talentate din România, Ana-Sofia Beşchea şi Ramona-Andreea Voicu, vor încerca să obţină baremele necesare calificării la Europene chiar săptămâna aceasta, la Otopeni, la EduSport Trophy. Să le ţinem pumnii amândurora.

Organizat de Asociaţia Clubul Sportiv EduSport Bucureşti, în parteneriat cu Federaţia Română de Patinaj, sub egida Federaţiei Internaţionale de Patinaj (ISU), concursul EduSport Trophy acoperă întregul spectru al patinajului artistic la categoriile individuale: Seniori, Juniori, Novice, Cadeţi, Copii, Adulţi şi Recreaţional, ultimele două secţiuni fiind dedicate celor care practică patinajul la nivel amator.

Sezonul acesta, în cadrul competiţiei internaţionale EduSport Trophy se desfăşoară şi Campionatele Naţionale de Patinaj Artistic, categoriile Juniori şi Seniori – de unde şi prezenţa bogată a sportivilor români la aceste două categorii (17 patinatoare şi patinatori).

Şi, de vreme ce concursul debutează chiar de Moş Nicolae, pe 6 decembrie, copii, părinţi, bunici sunt aşteptaţi la Patinoarul Allianz-Ţiriac din Otopeni să-i încurajeze pe participanţi şi să le răsplătească evoluţiile aruncând pe gheaţă, la finalul programelor, numeroase, colorate animăluţe din pluş, o tradiţie în lumea patinajului artistic.

Accesul la competiţie e liber, în limita celor 450 de locuri ale patinoarului.

Sponsorul oficial al evenimentului este Fundaţia Ţiriac, dar buna desfăşurare a EduSport Trophy n-ar fi posibilă fără sprijinul următorilor sponsori şi parteneri: Aqua Carpatica, Fulga, ZeCaffé, Avon, Ritter, Allianz Ţiriac Arena, DWF, Vienna House Easy by Wyndham Airport Bucharest, Jeep, Casa de flori, Men in Black. Partenerul media al evenimentului este Inside Skating.

Găsiţi mai multe informaţii pe site-ul oficial al evenimentului: https://edusporttrophy.org/

Vă aşteptăm.

DATE DE CONTACT EduSport Trophy ediţia a VI-a

Andreea-Cristina Pascu (Ionescu): 0740 348 371

Georgiana Enache: 0723 623 712

Articole Recente

Cele mai populare articole

Cele mai citite articole