O echipă de profesioniști cu experiență de peste 30 ani, SIB Expert Consulting oferă servicii se calitate care țin de domeniul financiar, contabil și fiscal dar nu sunt limitate și se extind și în alte domenii cum ar fi activități de audit/verificare a proiectelor cu finanțare europeană.

Fiind o firmă mică, SIB Expert Consulting are avantajul flexibilității, iar specialiștii companiei își propun să reacționeze cât mai rapid și mai eficace la orice situație, să rezolve cât mai eficient posibil orice problemă și să asigure o calitate superioară serviciilor oferite către fiecare client în parte.

,,Fiecare client este pentru noi un partener prețios. Dezvoltăm relații profesionale bazate pe integritate, responsabilitate moralitate și onestitate, valori care ne definesc ca indivizi și companie.

Identificăm și creăm soluțiile potrivite fiecărui client și le implementăm cu succes împreună. Caracteristicile noastre de bază în toate aspectele relației cu clientul sunt dinamismul, comunicarea și proactivitatea”, spun reprezentații SIB Expert Consulting.

Contact SIB Expert Consulting

Strada Maramureș, nr. 12, clădirea Consproiect, Etaj 1, 77A-B, Municipiul Ploiești, Județul Prahova, cod poștal: 100385

Pentru servicii financiar-contabile:

Telefon: 0721 249 003 sau 0720 536 342

Mail: adela@sibexcons.ro

Pentru a afla toată gama de produse și facilitați oferite de SIB Expert Consulting, accesați site-ul www.sibexcons.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.