Ce poți să-ți dorești de la o mașină de familie, de călătorii lungi sau pentru transfer la aeroport?

Orice îți trece prin cap să faci cu o mașină de tip monovolum, exagerat de spațioasă, producătorul nipon vine și îi adaugă tot ce este necesar pentru confortul celor 6, 7, sau 8 pasageri, dar și al șoferului. Ba mai mult, Toyota Proace Verso este echipată în varianta de serie, cu dotări de lux, pe care rivalii germani le au în listă, dar la rubrica dotări opționale!

Proace Verso a fost gândit atât de bine, încât fiecare dotare parcă este menită să satisfacă gusturile și dorințele tuturor pasagerilor. Vă dau câteva exemple:

Dacă sunteți 6 pasageri plus un șofer, fiecare cu câte un troller uriaș, portbagajul este atât de încăpător încât mai rămâne loc. Haionul se ridică atât de sus încât și dacă ai înălțimea de peste 1.80 cm, pe o ploaie torențială poți sta la adăpost, în picioare, fără să fii udat.

Ușile laterale din spate sunt  glisante și pot fi deschise sau închise automat, din butoanele laterale amplasate la îndemâna pasagerilor din spate, de pe telecomanda cheii sau de pe bord.

Scaunele sunt individuale și foarte confortabile, toate beneficiază de cotiere, iar cele din față au inclusă pe lângă încălzire și masaj.

Fiecare scaun din spate are în plafon climatizare cu reglaj propriu și 2 luminatoare panoramice cu parasolar retractabil.

Prețul? Să vă fac un rezumat înainte de toate, este în varianta VIP, un pic peste 50 mii de euro, însă raportat la echipare și performanțele acestui monovolum, producătorii germani de mașini din aceeași gamă, înroșesc listele cu prețuri care bat spre 100 mii euro!

Functii bine gandite si tehnologie inovatoare

PROACE VERSO iti ofera optiunile care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Iar functiile sale avansate vor crea impresie, garantat. Farurile cu xenon, Head Up Display-ul avansat si un ecran util pentru camera video marsarier, plus o serie impresionanta de caracteristici de siguranta te vor face sa te simti mai relaxat si mai in siguranta in calatorii.

Un spatiu inovator care se adapteaza la nevoile tale

Viata e mai usoara intr-un PROACE VERSO. Scaunele rabatabile si glisabile pe sine iti ofera flexibilitatea de care ai nevoie, iar masutele rabatabile, geamul hayonului care se deschide si deschiderea usilor laterale prin apasare iti vor crea obisnuinte de care nu vei mai vrea sa te desparti niciodata. Pentru a completa finisajele premium, scaunele fata din piele, incalzite si cu functie de masaj, scaunele rotative luxoase si Toyota Skyview® adauga elemente noi la experienta de „clasa intai”

Modelul pe care eu l-am condus este echipat cu motor diesel de 2 litri care dezvoltă 150 cp și o cutie automată cu 8 rapoarte.

Pentru mai multe detalii, nu ezitați să vizitați Arena Auto, dealerul autorizat Toyota Ploiești.

Așa cum spuneam mai sus, Toyota Proace Verso face parte din  clasa Monovolumelor și se bate cu Mercedes-Benz Vito, Volkswagen Multivan și Ford Tourneo.

Mașina pe care eu am testat-o, mi-a fost pusă la dispoziție de TOYOTA PLOIEȘTI by ARENA AUTO 

Strada Strandului 60, Ploiesti 100189

Program Vânzări:
luni-vineri – 8:30 – 18:00
sambata – 08:30 – 13:00
duminica – inchis

Program Service:
luni-vineri – 8:00 – 17:00
sambata – 08:30 – 13:00
duminica – inchis

Tel: 0244 544 745 / 0244 544 744

Receptie service: 0752 205 730

E-mail: office@ploiesti.toyota.ro

Text și Foto: Codruț Cojocaru

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.