Dacă sunteți în căutarea cozonacilor perfecți pentru masele festive de sărbători, vă recomandăm Lauri’s Laura!

Lauri’s Laura vă pune la dispoziție o întreagă gamă de produse de deliciu precum chec, prăjituri de casă diversificate, cozonaci pufoși cu nucă și rahat, respectiv cu umplutură de cacao, etc.

Echipa Prahova Liberă a pășit în lumea de poveste și a aflat de la cea, din mâinile căreia ies aceste bunătăți, că rețeta “dolofanului” e una veche, transmisă din generație, în generație. Este o afacere de familie, pornită, anul acesta, din dorința de a aduce în casele tuturor dulciurile copilăriei.

Totul se face manual, așa cum ați și văzut. Aluatul e frământat cu mâinile, e învârtit, sucit, tăiat, întins și umplut apoi cu creme pentru toate gusturile: cacao, stafide, nuci, rahat turcesc și chiar cu vanilie.

Se lasă la rumenit în cuptor, iar când vine vremea scosului, crusta dulce și crocantă primește tușa finală: o ploaie de zahăr alb ca zapăda și… e gata de livrare, atât în Ploiești cât și în zonele din mediul rural, a mărturisit Laura invitându-ne să gustăm din cozonacul fierbinte, scos din cuptor chiar în fața noastră.

Laura Savu este tânăra antreprenoare care a creat Lauri’s Laura.

“În preajma sărbătorilor, muncesc zi-lumină pentru a mulțumi toți clienții care ne trec pragul. Clienții sunt foarte încântați de cozonacii gustoși, în diverse sortimente, dar și de gama diversificată de prăjituri, pentru mine acest lucru nu poate fi decât o binecuvantare”, a mai adăugat Laura.

Comenzile se fac telefonic la numărul de telefon ‪0736 313 177‬.

Lauri’s Laura transmite tuturor clienților Sărbători Fericite și un sincer La mulți ani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.