Elevii lui Florin Pârvu se pregătesc de duelul cu Dinamo, de mâine seară. Partida se anunță a fi una cu grad de risc ridicat, fapt pentru care autoritățile au luat măsuri suplimentară pentru ca partida să se dispute fără incidente.

Traficul rutier va fi restricționat gradual în zona adiacentă arenei sportive, începând cu orele 17:00, pe următoarele străzi: Mihai Bravu, Alexandru Vlahuță, Stadionului și cele ce se intersectează cu acestea, conform solicitării organizatorului adresată instituțiilor abilitate.

Accesul spectatorilor se va face astfel:
-pentru Tribuna 0 și Tribuna 1 – prin strada Sportului (inclusiv accesul auto),
-pentru Tribuna 2 – prin strada Mihai Bravu,
-pentru Peluza 1 – prin strada Alexandru Vlahuță,
-pentru Peluza 2, sectoarele destinate gazdelor – prin strada Mihai Bravu.

Intrarea suporterilor echipei oaspete în incinta stadionului se va face pe Strada Latină, constituindu-se în acest sens o zonă de siguranță pe Strada Stadionului.

Accesul spectatorilor se va face începând cu ora 17:30, pe baza biletelor și abonamentelor puse la dispoziție de către clubul organizator, care a comunicat că va deschide toată arena.

Înaintea primei etape de SuperLiga din 2024, Petrolul, este situată pe locul 10, cu 27 de puncte, la cu doar trei puncte mai puține decât ultimul loc de play-off, ținut de Farul, astfel că o victorie ar fi esențială pentru prahoveni în cursa pentru play-off.

Pentru partida din etapa a XXII-a, Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) a anunțat brigada care va oficia partida dintre Petrolul Ploiești – Dinamo București.

Astfel, arbitru central a fost desemnat Barbu Marian (Braşov). Acesta va fi ajutat de asistenții Marica Mihai Marius (Bistriţa) și Slabu Stelian (Braşov).

Arbitrajul video va fi analizat de Popa Cătălin (Piteşti) și Dumitrache Bogdan (Bucureşti).

Echipe probabile în disputa de mâine seară dintre Petrolul respectiv Dinamo:

Petrolul Ploiești

Zima
Fundasi: Meijers, Huja, Papp, Țicu
Mijlocasi: Dumitriu, Seto, Jefferson
Atacanti: Musi, Grozav, Jair

Antrenor: Florin Pârvu
Accidentaţi: nu există
Suspendaţi: nu există

Dinamo București

Golubović
Lucas Araújo, Velkovski, Bena
Cr. Costin, Dani Iglesias, Ilić, Amzăr
Ghezali, Gonçalo Gregório, Abdallah

Antrenor: Željko Kopić
Accidentaţi: nu există
Suspendat: Dennis Politic (are 7 cartonaşe galbene)

În tur, pe 26 august 2023, Dinamo Bucureşti şi Petrolul Ploieşti au terminat la egalitate pe „Arcul de Triumf”, scor 1-1 (Gonçalo Gregório 21 – Zoran Petrović 37).

Sursă foto – FC Petrolul
– Contrast Media Production

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.