Pompierii ploieșteni au salvat, joi, 11 aprilie, un pui de pisică ce căzuse cu o zi în urmă, într-o gură de ventilație a unui transformator electric din zona Palatului Administrativ din Ploiești.

Pompierii militari din cadrul ISU Prahova au intervenit însoțiți de reprezentații Electrica, pentru a salva pisoiul căzută în camera transformatorului de mare tensiune, din centrul Ploieștiului.

Pentru salvarea felinei, plutonierul Adj. Ioniță Silviu alături de personalul calificat de la Electrica, au pătruns în spatele obloanelor din tablă și au coborât în gol, reuşind să o aducă la suprafaţă în siguranță.

Nu ştim a câta viaţă şi-a sărbătorit-o, însă presupunem că pisoiul care a mieunat toată noaptea din golul hornului, nu a ales întâmplător să se aventureze în incinta gurii de ventilație,  întrucât ştia că pentru pompierii ploieșteni, fiecare viaţă contează.

În acest caz, simțul civic și-a spus cuvântul, și, chiar dacă cei prezenți nu au putut da o mână de ajutor salvatorilor, oamenii au apelat la 112, cu dorința de a salva o viață!

Felicităm autoritățile implicate, precum și persoanelor empatice care au contribuit la salvarea micuțului pisoi care odată scos la suprafață, s-a întors la mama lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.