De poveste, atmosfera vibrantă și creativitatea galeriei, grupului KNOT, la meciul Petrolului cu UTA Arad!

Aceste momente de sărbătoare din peluze aduc o energie pozitivă echipelor de fotbal și consolidează legătura dintre club și fani!

Pe parcursul meciului dintre Petrolul și UTA nu au întârziat să apară bannerele peluzei ploieștene cu mesaje clare “Liber să fiu Ultra”; “Ne vreți închiși și peluze goale, vă doriți un fotbal fără culoare”

Detaliile coregrafiei prin “vocea Peluzei” KNOT ȘI PRIN ASTA SPUN TOT!

În cadrul meciului dintre Petrolul Ploiești și UTA Arad de ieri, 22.04.2024, tribunele au fost martorele unei sărbători de neuitat. Grupul ultras Knot Petrolul Ploiești, fondat cu pasiune și devotament în anul 2004, a marcat un moment deosebit: 20 de ani de activitate neîntreruptă!

Spectacolul de pe teren a fost completat de două coregrafii, ambele având ca element central cifra simbolică: 20. Într-o demonstrație de creativitate și dedicare, membrii grupului au pus în scenă o serie de imagini care au subliniat importanța și impactul lor în lumea ultra’.

Un moment deosebit a fost reprezentat de portretizarea lui Immortan Joe, figură emblematică din universul Mad-Max, ca un simbol al puterii și influenței grupului. Cu numele și anul înființării grupului Knot tatuate pe degetele sale, Immortan Joe a rămas piatra de temelie și un lider venerat între adepții săi, menținând un statut asemănător unui zeu în cadrul comunității.

Pentru a evidenția legăturile puternice și prieteniile internaționale, steagurile și logo-ul distinctiv au fost prezentate cu mândrie. În plus, colaborarea strânsă cu grupul ultras Geneche 2007 din Genk, Belgia și clubul moto Heavy Riders MC Ploiești a fost subliniată prin prezența steagurilor comune, fluturate cu mândrie de către personajele aflate pe mașini și motociclete.

A doua pânză desfășurată a menținut elementul central al sărbătorii: cifra 20. În jurul logo-ului, au fost încadrate alte simboluri de referință pentru grupul Knot, subliniind identitatea și istoria acestuia. Stadionul „Ilie Oană”, locul sacru al întâlnirilor și victoriilor, a fost acompaniat de o minge de fotbal, simbol al jocului și pasiunii care animă fiecare meci.
Prezența a doua sonde petroliere, marchează denumirea adoptată de fanii ploieșteni de-a lungul istoriei: „găzarii”. Această trimitere la rădăcinile și legăturile profunde ale grupului cu orașul și istoria sa industrială a adăugat o notă specială de autenticitate și identitate celebrării celor 20 de ani de activitate neîntreruptă a ultrașilor Knot Petrolul Ploiești.

Sărbătoarea celor 20 de ani de existență a grupului ultras Knot Petrolul Ploiești a fost nu doar un omagiu adus istoriei și tradițiilor acestui grup, ci și o demonstrație a unității și pasiunii care îi definesc pe membrii săi.

Spectacol a fost și în teren!

“Lupii” au deschis scorul în minutul 11, prin Gicu Grozav, care a înscris cu un șut plasat din pasa lui Sergiu Hanca. Petrolul – UTA la pauză se înregistra 1 – 0

În repriza secundă, elevii lui Mircea Rednic au egalat în minutul 55, când Omondi a şutat de la distanţă, dar golul, iniţial validat, a fost anulat după analiza VAR, pentru că Luckassen a comis henţ într-o fază anterioară.

Oaspeţii au reuşit totuşi egalarea, în minutul 83, prin Claudiu Micovschi, şi meciul s-a încheiat 1-1.

Caseta tehnica:

Echipele de la Petrolul – UTA 1-1

Petrolul: Zima – Hanca, Papp, Huja, Țicu – Jyry, Seto – Musi, Jair, Grozav – Irobiso
Rezerve: Eșanu, Dumitriu, Garutti, Meijers, D. Radu, Diomande, I. Paraschiv, Ișfan. Bratu, Răducan, Berisha, Bucur
Antrenor: Laszlo Balint

UTA: Iacob – Căpușă, Conte, Stolink, Rodrigues – Omondi, De Freitas, C. Mihai, Micovschi – Ezekiel, Luckassen
Rezerve: Kucher, Trif, R. Pop, Vulturar, Morar, Tudorie, Joao Pedro, Lawrence, Ariel Lopez
Antrenor: Mircea Rednic

Laszlo Balint după meciul cu UTA – “Trebuie să ne adunăm rapid”

,,E un rezultat echitabil. UTA a avut șansele ei, dar și noi pe ale noastre. Sunt nemulțumit pentru că am avut probleme mai mari atunci când am crezut că o să fim mai siguri defensiv. Voi avea o discuție cu băieții.
Vom analiza ceea ce nu a mers. Trebuie să acceptăm realitatea. Au fost momente în care a apărut o ușoară disperare. Trebuie să ne adunăm rapid. Jucătorii care au venit de pe bancă au adus plusul necesar. Trebuie să rămânem concentrați.
Încercăm să obținem puncte la fiecare meci. Suntem o echipă care se poate bate la partea fruntașă a acestui play-out. Trebuie să dăm tot ce avem mai bun”, a declarat tehnicianul Laszlo Balint, după încheierea disputei cu UTA.

Pe 25 aprilie, de la ora 19:00, FC Petrolul întâlnește în deplasare, FC Hermannstadt, ambele meciuri din sezonul regulat s-au încheiat 0-0!

Sursă foto – FC Petrolul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.