După două săptămâni de pauză, galben-albaștri se întorc la treaba  pentru o partidă oficială, ce va avea loc în „Bănie”, cu FCU Craiova 1948. Meciul se va disputa vineri seară, de la ora 21.00, pe „Ion Oblemenco”.

În prima fază a campionatului, Petrolul a câștigat la limită, scor 1-0, meciul din deplasare, jucat, atunci, la Tg. Jiu, pentru ca în retur, pe „Ilie Oană”, duelul să se termine nedecis, 1-1. A fost, totuși, și o victorie a juveților, dar în Cupa României, un 1-0 la Ploiești, așa încât, mergând pe aceeași linie, ne putem aștepta la un nou duel cât se poate de echilibrat.

Întâlnim o echipă foarte bună, care s-a bătut până la ultimul meci al sezonului regulat să intre în play-off. Craiova are un lot valoros, cu jucători care pot face diferența, dar și noi venim după două victorii consecutive. Avem încredere și sunt premise pentru ca vineri să facem un joc bun și să ne întoarcem cu puncte de la Craiova”, a declarat tehnicianul Petrolului Florin Pîrvu!

Disputa va fi arbitrată de Cătălin Popa (Piteşti), ajutat de asistenţii Ovidiu Artene (Vaslui) şi Romică Bîrdeş (Piteşti). Al patrulea oficial va fi Iulian Dima (Bucureşti). VAR-ul va fi asigurat de Marcel Bîrsan şi Radu Adrian Ghinguleac (ambii din Bucureşti).

Observator din partea CCA va fi Vasile Bratu (Slobozia). LPF l-a desemnat supervizor pe Marian Bucurescu (Bucureşti).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.