La ceas de seara, duminică ora 18:30, Lupii Galbeni, întâlnesc pe arena „Ilie Oana” formația condusă de Toni Petrea, U’Cluj.

Meciul Petrolul vs U Cluj, este catalogat drept un derby de tradiție, Lupii si studentii debutand în prima etapă a noului sezon 2023/2024.

Petrolul Ploiești pare să intre în al doilea sezon în Superligă cu un obiectiv îndrăzneț, acela de a prinde play-off-ul. „Lupii galbeni” și-au rezolvat probleme financiare, iar după parcursul bun din play-out-ul stagiunii anterioare, există loc de progres în acest an. Pe banca tehnică va continua al nostru Florin Pîrvu, cel care a dus „greul” sezonului 2022/2023.
„Nu vorbim acum de play-off, vom vedea de la meci la meci cum decurg lucrurile. Acum avem parte de liniște financiară. Obiectivul nostru este clasarea pe locurile 7-9”, a declarat antrenorul Florin Pîrvu.

Petrolul vs U Cluj se va juca pe Arena Ilie Oană din Ploiești duminică, 16 iulie, de la ora 18:30. Partida se va transmite pe trei posturi TV: Digi Sport 1, Prima Sport 1 și Orange Sport 1

Două din ultimele trei jocuri Petrolul vs U Cluj au fost câștigate de „lupii galbeni”.
Universitatea Cluj a câștigat cel mai recent meci disputat la Ploiești, în luna aprilie. A fost 2-0 la vremea respectivă pentru „șepcile roșii”

Petrolul Ploiești a avut un parcurs bun pe teren propriu, pierzând puține partide, în acest Derby „Lupii Galbeni” pornesc ușor favoriți.

Echipe probabile in confruntarea de maine : Petrolul – „U” Cluj

Petrolul: Zima – Meijers, Pedro Justiniano, Papp – Hanca, Purtic, Seto, Cojocaru, Țicu – Budescu, Irobiso
Antrenor: Florin Pîrvu

„U” Cluj: Gorcea – R. Dimitrov, G. Miron, Mitrea, Vătăjelu – Bic, M. Bordeianu – Al.Chipciu, D.Nistor, Calcan – Stoica
Antrenor: Toni Petrea

Partida va începe la ora 18.30, biletele fiind disponibile on-line şi la casa stadionului „Ilie Oană”.

Întâlnirea va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Marcel Bîrsan (Bucureşti) – Vasile Marinescu (Bucureşti) şi Imre-Laszlo Bucsi (Sf. Gheorghe). Rezervă: Ovidiu Haţegan (Arad). Arbitru VAR: Marian Barbu (Făgăraş). Arbitru AVAR: Lucian Rusandu (Sf. Gheorghe). Observatori: Eduard Dumitrescu (Piteşti) şi Ion Căţoi (Bucureşti

Sursa foto – FCP EDITS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.